Λίβερπουλ: Επέστρεψε και ο Τιάγκο - «Πάνοπλη» μετά την διακοπή

Χαμόγελα στην Λίβερπουλ αφού ο Γιούργκεν Κλοπ είδε και τον Τιάγκο να επιστρέφει στις προπονήσεις μετά από επτά εβδομάδες. Εκτός απροόπτου η επόμενη αγωνιστική της Premier League θα βρει τον Γιούργκεν Κλοπ με διαθέσιμους όλους τους παίκτες του για πρώτη φορά την φετινή σεζόν.

Λίβερπουλ: Επέστρεψε και ο Τιάγκο - «Πάνοπλη» μετά την διακοπή

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να παλέψει και για τις τέσσερις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει και ο Γιούργκεν Κλοπ είναι περιχαρής καθώς ο Τιάγκο επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από επτά εβδομάδες λόγω τραυματισμού στο ισχίο.

Η τελευταία εμφάνιση του Ισπανού ήταν απέναντι στην Νιουκάστλ στις 16 Δεκεμβρίου ενώ φέτος έχει κάνει μόλις οκτώ συμμετοχές ως βασικός στο πρωτάθημα αφού είχε βρεθεί και θετικός στον κορονοϊό νωρίτερα στην σεζόν.

Η επάνοδός του είναι κομβικής σημασίας για τους «κόκκινους» αφού ο Τιάγκο είναι ο παίκτης με της περισσότερες πάσες ανά ματς στην επίθεση στην Premier League με 10 ενώ ο δέυτερος Μίλνερ έχει 7.3. Παράλληλα, ο 30χρονος μέσος «τρέχει» ένα εκπληκτικό ρεκόρ με τον Φαμπίνιο αφού σε 16 παιγνίδια που έχουν συνυπάρξει στην μεσαία γραμμή η Λίβερπουλ έχει 15 νίκες και 1 ισοπαλία έχοντας σκοράρει 41 γκολ και έχοντας δεχθεί μόλις 6!

Η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει έναν πολύ γεμάτο πρόγραμα μπροστά της αφού έχει να αντιμετωπίσει την Κυριακή (6/2) την Κάρντιφ για το Κύπελλο, έπειτα τις Λέστερ, Μπέρνλι και Νόριτς για το Πρωτάθλημα έχοντας ενδιάμεσα και το εκτός έδρας παιγνίδι με την Ίντερ για το Champions League. Ο μήνας ωστόσο μπορεί να κλείσει με τρόπαιο αφού στις 27 Φλεβάρη υπάρχει ο τελικός του League Cup απέναντι στην Τσέλσι.

Έτσι με βάση τα παραπάνω μόνο χαμόγελα προκαλεί σε άπαντες στο Άνφιλντ το γεγονός πως εκτός απροόπτου στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος ο Γιούργκεν Κλοπ θα έχει στην διάθεσή του όλο το ρόστερ για πρώτη φορά από την αρχή της χρονιάς. Το Copa Africa ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή (6/2) και έτσι οι Μανέ και Σαλάχ θα επιστρέψουν στο Μέρσεϊσαϊντ.

Μέσα στην εδβομάδα θα ενσωματωθεί και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Λουίς Ντίαζ ενώ θυμίζουμε πως και ο Χάρβεϊ Έλιοτ επέστρεψε στις επιλογές του Γερμανού τεχνικού.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μάλιστα συμμετείχε και σε ένα φιλικό με την δεύτερη ομάδα της Λίβερπουλ όπου σε 60 λεπτά είχε γκολ και ασίστ.