Λίβερπουλ: Πήρε τον Φίλιπς η Μπόρνμουθ - Αναμονή για Καρβάλιο

Η Λίβερπουλ συμφώνησε με την Μπόρνμουθ για τον δανεισμό του Νατ Φίλιπς μέχρι το καλοκαίρι. Το παλεύει και για Φάμπιο Καρβάλιο η ομάδα του Κλοπ

Λίβερπουλ: Πήρε τον Φίλιπς η Μπόρνμουθ - Αναμονή για Καρβάλιο

Η Λίβερπουλ παρουσιάζεται δραστήρια στην τελευταία μέρα των μεταγραφών του χειμώνα ιδιαίτερα όσον αφορά στις αποχωρήσεις. Ο πρώτος που αποχώρησε από το Άνφιλντ είναι ο Νατ Φίλιπς όπως αναμενόταν. Η Μπόρνμουθ έκλεισε τον δανεισμό του 24χρονου στόπερ μέχρι το καλοκαίρι πληρώνοντας 1.5 εκατομμύριο λίρες ως ενοίκιο στους κόκκινους.

Η ομάδα της Premiership κάνει δυναμικό φινάλε στην μεταγραφική περίοδο αφού εκτός του Φίλιπς συζητά με την Λίβερπουλ για τον δανεισμό και του Νίκο Γουίλιαμς ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία αναμένεται να αποκτήσει και τον Τοντ Κάντγουελ δανεικό από την Νόριτς ο οποίος απασχόλησε τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά στην υπόθεση του Φάμπιο Καρβάλιο, η Λίβερπουλ πιέζει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του έχοντας καταθέσει πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ στην Φούλαμ. Οι Λονδρέζοι όμως δεν φαίνονται διατεθημένοι να πουλήσουν τον 19χρονο επιτελικό μέσο αποσκοπώντας μεν να τον έχουν στην διάθεση τους για την μάχη που δίνουν για την επιστροφή τους στην Premier League ενώ δε θα λάβουν ένα ποσό γύρω στα 4 εκατομμύρια ως τροφεία από όποια ομάδα τον αποκτήσει το καλοκαίρι.