Λίβερπουλ: Πάει για δεύτερο χτύπημα πριν το τέλος των μεταγραφών με Φάμπιο Καρβάλιο

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Φούλαμ για την απόκτηση του 19χρονου επιτελικού μέσου Φάμπιο Καρβάλιο.

Λίβερπουλ: Πάει για δεύτερο χτύπημα πριν το τέλος των μεταγραφών με Φάμπιο Καρβάλιο

Η Λίβερπουλ μετά την απόκτηση του Λουίς Ντίαζ θέλει να κάνει και δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα μέχρι αύριο (31/1) το βράδυ που ολοκληρώνονται οι μεταγραφές με τον 19χρονο Φάμπιο Καρβάλιο.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις 21/1 η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ εργαζόταν σιωπηρά για την μεταγραφή του νεαρού άσου από την Φούλαμ του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Έτσι η Λίβερπουλ κατέθεσε την Κυριακή(30/1) πρόταση 5 εκατομμυρίων λιρών και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Η Φούλαμ θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή με τον τεχνικό της ομάδας Μάρκο Σίλβα να δηλώνει ξεκάθαρα πως ο παίκτης θα παραμείνει στο Λονδίνο με το πέρας της μεταγραφικής περιόδου.

Ένα ενδεχόμενο που έχει πέσει στο τραπέζι είναι ο παίκτης να αποκτηθεί από τους «κόκκινους» αλλά να παραμείνει δανεικός στην ομάδα της Championship μέχρι το καλοκαίρι. Έτσι και οι δύο ομάδες θα επωφεληθούν αφού η Λίβερπουλ θα αποκτήσει ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του Αγγλικού ποδοσφαίρου και η Φούλαμ δεν θα αποδυναμωθεί στην προσπάθεια που κάνει να επανέλθει στα «σαλόνια» της Premier League.

Ο 19χρονος επιθετικός μέσος, ο οποίος απέρριψε την πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Φούλαμ τον Νοέμβριο, έκανε το ντεμπούτο του στο «Κρέιβεν Κότατζ» τον Σεπτέμβριο του 2020 και πέτυχε το πρώτο του τέρμα στην Premier League εναντίον της Σαουθάμπτον τον Μάιο του 2021. Ο Καρβάλιο φέτος έχει 16 συμμετοχές στην Championship έχοντας πετύχει 7 τέρματα.