Ίντερ: Δεν παίζει με Λίβερπουλ ο Μπαρέλα λόγω τιμωρίας

Εκτός για τα παιχνίδια της Ίντερ με την Λίβερπουλ για την φάση των «16» του Champions League τέθηκε ο Νικολό Μπαρέλα, τον οποίο τιμώρησε η UEFA με ποινή δύο αγωνιστικών. 

Ίντερ: Δεν παίζει με Λίβερπουλ ο Μπαρέλα λόγω τιμωρίας

Με μία σημαντική απουσία θα αγωνισθεί αναγκαστικά η Ίντερ στους νοκ-αουτ αγώνες για τη φάση των «16» του Champions League απέναντι στη Λίβερπουλ. Ο λόγος για τον Νικολό Μπαρέλα, ο οποίος τιμωρήθηκε από την UEFA με ποινή δύο αγωνιστικών στη διοργάνωση, που σημαίνει ότι τόσο στον αγώνα στην Αγγλία όσο και στην Ιταλία, δεν είναι διαθέσιμος.

Φυσικά, η εν λόγω απόφαση της ομοσπονδίας δεν είναι διόλου απροσδόκητη, καθώς αιτία της τιμωρίας δεν ήταν άλλη από την γροθιά που έριξε ο Ιταλός στον Έντερ Μιλιτάο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Νερατζούρι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, ενέργεια η οποία είχε οδηγήσει στην αποβολή του.

Σύμφωνα πάντως με την «Gazzetta Dello Sport», οι Μιλανέζοι έχουν αποδεχτεί την απόφαση της UEFA και δεν πρόκειται να καταθέσουν έφεση για τη μείωση της ποινής.