Άρσεναλ: Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους θέλουν δανεικό τον Ομπαμεγιάνγκ

Η Άρσεναλ δέχθηκε προτάσεις από την Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους για τον δανεισμό του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μέχρι το καλοκαίρι.

Άρσεναλ: Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους θέλουν δανεικό τον Ομπαμεγιάνγκ

Ο Ομπαμεγιάνγκ δεν διανύει τις καλύτερες μέρες στην Άρσεναλ αφού του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και προπονείται μόνος του λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Την περασμένη εβδομάδα η Αλ Χιλάλ κατέθεσε πρόταση δανεισμού για τον 32χρονο με οψιόν αγοράς ενώ προσφέρθηκε να καλύψει εξολοκλήρου τον μισθό του όμως ο Γκαμπονέζος απέρριψε το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στην Σαουδική Αραβία.

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν η Άρσεναλ δέχθηκε κρούσεις τόσο από τους Κυπελλούχους Ισπανίας όσο και από τους «μπιανκονέρι» για τον δανεισμό του ταχύτατου επιθετικού για τους τελευταίους μήνες της σεζόν.

Οι συζητήσεις φαίνεται πως θα περιστραφούν γύρω από το ποιος θα καλύψει το συμβόλαιο του Ομπαμεγιάνγκ (350 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα) αλλά και από την διάρκεια της συμφωνίας αφού οι Λονδρέζοι θα πιέσουν για μεγαλύτερο δανεισμό από 6 μήνες.

Τις εξελίξεις θα καθορίσει η μεταγραφή ή μη του Αλβάρο Μοράτα, αφού εάν ο 29χρονος παραμείνει στο Τορίνο τότε η Μπαρτσελόνα θα έχει τον πρώτο λόγο για τον κυνηγό της Άρσεναλ.

Ο Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος έχει φέτος 7 τέρματα σε 15 παιγνίδια και 92 γκολ σε 163 παιγίνδια συνολικά με τους «κανονιέρηδες» έμεινε εκτός της αποστολής που ταξίδεψε στο Ντουμπάϊ για προετοιμασία λόγω της χειμερινής διακοπής της Premier League.