Μαρόκο - Μαλάουι 2-1: Με ανατροπή στους «8» του Copa Africa τα «λιοντάρια»

Το Μαρόκο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, «σφυροκόπησε» το Μαλάουι και πέρασε με ανατροπή (2-1) στους «8» του Copa Africa

Μαρόκο - Μαλάουι 2-1: Με ανατροπή στους «8» του Copa Africa τα «λιοντάρια»

Τα εύκολα δύσκολα έκανε το Μαρόκο, αλλά τελικά ξεπέρασε το εμπόδιο του Μαλάουι (2-1) και προκρίθηκε στους «8» του Copa Africa. Στην αναμέτρηση που έγινε στην πρωτεύουσα του Καμερούν, Γιαουντέ, το Μαλάουι προηγήθηκε στην μοναδική τελική προσπάθεια εντός εστίας και σκόρερ τον στράικερ των Ορλάντο Πάιρετς, Γκαμπαντίνα Μανγκό (7’).

Στη συνέχεια το Μαρόκο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο «σφυροκόπησε» την αντίπαλη άμυνα, είχε… 25 τελικές προσπάθειες στο ενεργητικό του, αλλά σκόραρε μόνο δύο φορές. Με τον επιθετικό Γιουσέφ Εν-Νεσίρι της Σεβίλλης (45’) και τον δεξιό μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν, Ασράφ Χακίμι (70’). Έτσι έστω και με άγχος, αλλά απόλυτα δίκαια, έκλεισαν και τα «λιοντάρια» εισιτήριο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

ΜΑΡΟΚΟ: Μπουνού, Χακίμι, Μασίνα, Αγκέρ, Σας, Μπουφάλ (81' Μπαρκόκ), Αμραμπάτ, Αμαλάχ, Λουζά (81' Μουνίρ), Εν-Νεσίρι (88' Αμπουκάλ), Ελ Κααμπί (53’ Εμαέ).

ΜΑΛΑΟΥΙ: Τομού, Σανουντί (80' Ενγκαλαντέ), Τσίρβα, Τσεμπεζί, Τσαζίγια, Ιντάνα, Μπαντά, Μαντινγκά (79' Φοντιά), Μονέ (46’ Ζούνιορ), Μανγκό, Μουγιαμπά (46’ Εμπουλού).