Serie A: Λάτσιο – Αταλάντα 0-0: Όρθια η ομάδα από το Μπέργκαμο στη Ρώμη (highlights)

Η Αταλάντα πήρε την ισοπαλία στην Ρώμη από την Λάτσιο (0-0) και παρέμεινε στην προνομιούχο τετράδα στο πρωτάθλημα Ιταλίας

Serie A: Λάτσιο – Αταλάντα 0-0: Όρθια η ομάδα από το Μπέργκαμο στη Ρώμη (highlights)

Δεύτερο σερί δύσκολο ματς για την Αταλάντα, έπειτα από την αναμέτρηση με την Ίντερ, μία ακόμα λευκή ισοπαλία (0-0) για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League. Οι «μπεργκαμάσκι» πρόσεξαν τα νώτα τους, δεν πήραν ρίσκα και επέστρεψαν από τη Ρώμη στη βάση με τον βαθμό που ήταν και ο αντικειμενικός στόχος τους. Μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς στο Καμπιονάτο ο απολογισμός της Αταλάντα.

Από την άλλη πλευρά, η Λάτσιο έμεινε στην εδαφική υπεροχή, δεν μπόρεσε να βάλει ένα γκολ, καθώς της έλειψε η καλή τελική πάσα και ανέβηκε στην έκτη θέση, έχοντας στο ενεργητικό της μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Οι συνθέσεις
ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Μάρουσιτς, Χισάι (69’ Λατσάρι), Πάτριτς, Λουίζ Φελίπε, Λέιβα, Μιλίνκοβιτς, Λουίζ Αλμπέρτο, Άντερσοιν, Ζακανί, Ιμόμπιλε.
ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Ντζιμσίτι, Παλομίνο, Ντεμιράλ, Ζαπακόστα. Πέτσέλα, Σκαλβίνι (61’ Μάελε), Φρόιλερ, Πεσίνα (85’ Σιντιμπέ), Μίραντσουκ (71’ Τολόι), Πίκολι (85’ Νιπότι).

Tα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Serie A:

Σάββατο 22/1
Τζένοα-Ουντινέζε 0-0

Ίντερ-Βενέτσια 2-1

(27' Μπαστόνι, 40' Μπαρέλα)

Λάτσιο-Αταλάντα 0-0

Κυριακή 23/1
Κάλιαρι-Φιορεντίνα 13:30
Νάπολι-Σαλερνιτάνα 16:00
Τορίνο-Σασουόλο 16:00
Σπέτσια-Σαμπντόρια 16:00
Έμπολι-Ρόμα 19:00
Μίλαν-Γιουβέντους 21:45

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ