Μπαρτσελόνα: Χάνει για δύο, ακόμη, μήνες τον Άνσου Φάτι λόγω τραυματισμού...

Νέο πρόβλημα τραυματισμού για τον άτυχο νεαρό επιθετικό, Άνσου Φάτι, που υπέστη μυικό τραυματισμό στον αγώνα Κυπέλλου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο κι ενδέχεται να μείνει δύο μήνες εκτός δράσης...

Μπαρτσελόνα: Χάνει για δύο, ακόμη, μήνες τον Άνσου Φάτι λόγω τραυματισμού...

Η δεύτερη ήττα σε παράταση (μετά από εκείνη στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ στο Ριάντ, από την Ρεάλ Μαδρίτης) κι αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου (για πρώτη φορά εκτός οκτάδας μετά από 12 χρόνια) ελέω Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν ήταν οι μόνοι λόγοι κατήφειας στην Μπαρτσελόνα την επομένη του 3-2 (κ.δ. 2-2) στο «Σαν Μαμές».

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Άνσου Φάτι, έγινε αναγκαστική αλλαγή (στο 96') λόγω ενός ακόμη μυικού τραυματισμού την τρέχουσα σεζόν

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, ο Φατί τραυματίστηκε στον τένοντα του οπίσθιου μηριαίου στο αριστερό του πόδι, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πόσο θα είναι ακριβώς το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, αφού ο τρόπος θεραπείας θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

Είναι αξιοσημειώτο ότι στο ίδιο σημείο είχε χτυπήσει και τον περασμένο Νοέμβριο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Θέλτα.

Καταλανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 19χρονος, άτυχος παίκτης (που αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια από το γήπεδο...), θα μείνει εκτός για 2 μήνες κι αν επιλεγεί η λύση της επέμβασης τότε το διάστημα ενδέχεται ν' αυξηθεί στο τρίμηνο!