Αταλάντα: Νέο πρόβλημα με Ίλιτσιτς για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς αντιμετωπίζει νέα προβλήματα ψυχικής υγείας και όλα δείχνουν ότι οδηγείται στην πόρτα της εξόδου της Αταλάντα.

Αταλάντα: Νέο πρόβλημα με Ίλιτσιτς για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Νέο θέμα ψυχικής υγείας αντιμετωπίζει ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς. Η Αταλάντα αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League βλέπει ότι δύσκολα θα μπορέσει να συνεφέρει ξανά τον ποδοσφαιριστή της.

Συγκεκριμένα ο παίκτης μετά το πρώτο "κύμα" της πανδημίας του κορονοϊού, το καλοκαίρι του 2020 βρέθηκε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη. Λόγω της απιστίας της γυναίκας του έφτασε στο σημείο να σκεφτεί και το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Έμεινε εκτός δράσης για δύο μήνες και έδωσε μάχη με την κατάθλιψη, αλλά με την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη κατάφερε να επιστρέψει στη δράση. Η εφημερίδα "La Repubblica" αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής έχει τεθεί αντιμέτωπος με ζητήματα ψυχικής υγείας για δεύτερη φορά.

Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως και πάλι έχει πέσει σε κατάθλιψη και αυτός ήταν ο λόγος που έμεινε εκτός από τα παιχνίδια με Ίντερ και Βενέτσια. Η Αταλάντα τον έχει ανάγκη, αφού είναι ένας από τους σημαντικούς της ποδοσφαιριστές, αλλά από την άλλη η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη και όλα δείχνουν πως ο Σλοβένος οδηγείται στην πόρτα της εξόδου.