Κόντε για την αναβολή του Τότεναμ - Άρσεναλ: «Χάος, πρώτη φορά δεν γίνεται ματς λόγω τραυματισμών»

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε ήταν έξαλλος με την απόφαση της Premier League να προχωρήσει στην αναβολή του ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου με την Άρσεναλ.

Κόντε για την αναβολή του Τότεναμ - Άρσεναλ: «Χάος, πρώτη φορά δεν γίνεται ματς λόγω τραυματισμών»

Ο Αντόνιο Κόντε εξέφρασε δημοσίως τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της Premier League να αναβληθεί το Τότεναμ - Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» είχαν κάποια κρούσματα κορονοϊού, αλλά και τραυματισμούς. Έκαναν αίτημα προς τη διοργανώτρια αρχή να μην γίνει το ματς και έγινε αποδεκτό.

Ο Ιταλός τεχνικός της Τότεναμ δεν το άφησε ασχολίαστο, καθώς εξ αρχής έλεγαν οι «Spurs» ότι τα κρούσματα δεν ήταν τόσα πολλά για να αναβληθεί το ματς και πως η Premier League έλαβε υπόψη και τους τραυματισμούς στην Άρσεναλ.

«Πρόκειται για χάος, αυτή είναι η αλήθεια. Υπάρχουν μια - δυο ομάδες που έχουν παίξει όλα τους τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Η Premier League ήταν πολύ αυστηρή. Όταν εμφανίστηκαν κρούσματα στο προπονητικό μας κέντρο, δεν ήθελε να αναβάλει το ματς με Λέστερ, επειδή νωρίτερα το παιχνίδι με Μπέρνλι ματαιώθηκε λόγω χιονιού. Μετά συνέβησαν όλα αυτά και προκαλούν γέλιο γιατί άλλαξαν εντελώς την προσέγγισή τους», είπε αρχικά ο Κόντε και κατέληξε:

«Πρέπει να πάρεις την απόφαση να αναβάλλεις παιχνίδια για ένα λόγο: Όταν υπάρχουν κρούσματα Covid-19. Όχι για τραυματισμούς, ούτε για απουσίες λόγω Εθνικών. Η αναβολή του ντέρμπι με την Άρσεναλ ήταν πολύ περίεργη, επειδή πλέον μπορούν να συμβούν τα πάντα. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που βλέπω μια διοργανώτρια αρχή να αναβάλλει παιχνίδι για τραυματισμούς. Είναι πολύ περίεργο και με εκπλήσσει».