Λίβερπουλ: «Το ψάχνει» για Αραούχο από την Μπαρτσελόνα

Η Λίβερπουλ σύμφωνα με Ισπανικά ενδιαφέρεται για τον Ρόναλντ Αραούχο του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2023 και δεν έχει ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα.

Λίβερπουλ: «Το ψάχνει» για Αραούχο από την Μπαρτσελόνα

Η Λίβερπουλ εκτός από το θέμα της ανανέωσης του Σαλάχ δουλεύει και για την περεταίρω ενίσχυση του ρόστερ της και μια εκ των περιπτώσεων που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της είναι εκείνη του Ρόναλντ Αραούχο της Μπαρτσελόνα.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τους «μπλαουγκράνα» και δεν έχει συμφωνήσει για την ανανέωσή του. Το γεγονός αυτό αναγκάζει την Μπαρτσελόνα να συζητήσει την περίπτωση πώλησης του το ερχόμενο καλοκαίρι προκειμένου να μην τον χάσει ως ελεύθερο.

Κάπου εκεί έρχεται το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να θέλει να πατήσει στην παραπάνω κατάσταση και να φέρει τον Ουρουγουανό στο Άνφιλντ για την ενίσχυση της άμυνας των «κόκκινων». Ο Αραούχο είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει καλά με την μπάλα στα πόδια ενώ χαρακτηριστικό του είναι ότι «διαβάζει» το παιχνίδι με αποτέλεσμα να επεμβαίνει γρήγορα και να κόβει τις επιθέσεις του αντιπάλου. Σε αυτά του χαρακτηριστικά ποντάρουν στην Λίβερπουλ ούτως ώστε να πλαισιώσει τον Φαν Ντάικ στην ψηλή γραμμή άμυνάς της.