Μπαρτσελόνα: Θέλει Αντάμα Τραορέ ο Τσάβι

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει καταλήξει στον Αντάμα Τραορέ για να καλύψει το κενό του Ουσμάν Ντεμπελέ που σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν θα ανανεώσει με τους «μπλαουγκράνα».

Μπαρτσελόνα: Θέλει Αντάμα Τραορέ ο Τσάβι

Ο Αντάμα Τραορέ παρουσιάζεται ως ο εκλεκτός του Τσάβι για να αναπληρώσει το κενό που θα δημιουργήσει η απώλεια του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα αρχίζει να βρίσκει μια άκρη με τα οικονομικά της και σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις της. Ο Τραορέ που χαρακτηρίζεται από την δύναμη και την ταχύτητά του έχει συνυπάρξει με τον Τσάβι πριν ο 25χρονος εξτρέμ αποχωρήσει από την Βαρκελώνη.

Στην Κυπελλούχο Ισπανίας θεωρούν ότι ο Τραορέ έχει την απαιτούμενη ωριμότητα για να παίξει στην ομάδα όντας και καθιερωμένο μέλος της Εθνικής Ισπανίας υπό τις οδηγίες του Λουίς Ενρίκε. Από την μεριά του και ο ποδοσφαιριστής θα έβλεπε θετικά μια ενδεχόμενη παλλινόστησή του.

Όσο για την Γούλβς, δεν θα έμπαινε εμπόδιο στην συμφωνία μια και το συμβόλαιο του 25χρονου εξτρέμ λήγει το καλοκαίρι του 2023 με αποτέλεσμα οι λύκοι θα χαρούν να τον αποχωριστούν αποκομίζοντας και κάποιο κέρδος.