Λούκα Μιλιβόγεβιτς: Η αποκάλυψη για την αγωνιστική του πτώση

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε για την αγωνιστική του πτώση και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο παίζει ελάχιστα στην Κρίσταλ Πάλας.

Λούκα Μιλιβόγεβιτς: Η αποκάλυψη για την αγωνιστική του πτώση

Καθόλου καλή δεν είναι η φετινή σεζόν για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Έχει κάνει μόλις εννιά συμμετοχές με την Κρίσταλ Πάλας και συνολικά 549 λεπτά. Ο Σέρβος τα προηγούμενα χρόνια είχε αποδειχτεί πολύ σημαντικός για την αγγλική ομάδα, όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά φέτος.

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, ωστόσο μίλησε για το τι τον έχει επηρεάσει και τον έχει κρατήσει εκτός δράσης. Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχασε τον πατέρα του και αυτό το λυπηρό γεγονός τον επηρέασε πολύ.

«Ήταν μία περίεργη κατάσταση για εμένα. Έχασα πολλά στην προετοιμασία, έχασα τον πατέρα μου στην αρχή της σεζόν και ήταν μία δύσκολη και παράξενη κατάσταση για εμένα. Προσπάθησα να μπω σε φόρμα, ώστε να είμαι στην καλύτερη θέση για την ομάδα και προσπαθώ να μείνω συγκεντρωμένος», ανέφερε ο Μιλιβόγεβιτς.

Στη συνέχεια ο 30χρονος χαφ τόνισε πως θα πρέπει ως αρχηγός να δίνει το παράδειγμα στους συμπαίκτες του. «Όμως είμαι πάντα εδώ για την ομάδα μου. Προς το παρόν ο προπονητής χρησιμοποιεί άλλους παίκτες, αλλά ως αρχηγός όταν περνάς δύσκολες καταστάσεις πάντα χρειάζεται να είσαι το παράδειγμα για τα άλλα παιδιά. Σε κοιτάζουν και νομίζω ότι είναι σημαντικό. Γιατί στο μέλλον μπορεί να βρεθεί κάποιος στη θέση σου. Πρέπει να είμαι παράδειγμα για τους συμπαίκτες μου», είπε ο "Μίλι".