Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν δέχομαι τίποτα λιγότερο από την πρώτη τριάδα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε τηλεοπτική του συνέντευξη σημείωσε, με νόημα, ότι δεν επέστρεψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να βγαίνει 7ος και ότι η χαμηλότερη αποδεκτή θέση για τον ίδιο είναι η 3η του πρωταθλήματος...

Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν δέχομαι τίποτα λιγότερο από την πρώτη τριάδα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Την στιγμή που οι πληροφορίες από Αγγλία (κι όχι μόνο...) κάνουν λόγο για τάσεις φυγής του Κριστιάνο Ρονάλντο εκείνος με δηλώσεις του έριξε λίγο ...λάδι στην «φωτιά» τους δείχνοντας δυσαρέσκεια για την κατάσταση που βρήκε κατά την επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δηλώνοντας ότι δεν γύρισε για να βγαίνει 7ος και ότι δεν θα έπρεπε να είναι αποδεκτή για τους «κόκκινους διαβόλους» οποιαδήποτε θέση κάτω από την της βαθμολογίας της Premier League!

Ο Πορτογάλος βλέποντας την ομάδα του όχι μόνο να αδυνατεί να διεκδικήσει τον τίτλο, αλλά να ασθμαίνει και για το κυνήγι της τετράδας (στο -6) και κατανοώντας ότι η εξέλιξη αυτή δεν ανεβάζει τις ποδοσφαιρικές μετοχές και την υστεροφημία του (παρά τα 14 γκολ σε 21 ματς) είπε στην κάμερα του SkySports:

«Δεν δέχομαι ότι η νοοτροπία μας είναι μικρότερη από το να βρισκόμαστε στις πρώτες τρεις θέσεις του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι για να δημιουργήσεις καλά πράγματα, κάποιες φορές θα πρέπει να καταστρέψεις μερικά. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να είναι στο επίπεδο που θέλουν οι οπαδοί της και το αξίζουν.

Είμαστε ικανοί να αλλάξουμε τα πράγματα . Ξέρω τον τρόπο, αλλά δεν πρόκειται να το αναφέρω, γιατί δεν είναι ηθικό να το κάνω. Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Ολοι μας. Η Γιουνάιτεντ ανήκει ψηλά, οπότε πρέπει να το αλλάξουμε. Δεν θέλω να είμαι στην έκτη, στην έβδομη ή στην πέμπτη θέση. Είμαι εδώ για να κερδίζω.

Πιστεύω ότι μπορούμε αλλά δεν είμαστε ακόμα στο καλύτερο μας επίπεδο. Έχουμε πολύ δρόμο για να βελτιωθούμε και αν αλλάξουμε νοοτροπία, μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Δεν αποδέχομαι κι ούτε η ομάδα θα έπρεπε κάτι λιγότερο από την τρίτη θέση...», ανέφερε αρχικά ο Ίβηρας

Για τον Ραλφ Ράνγκνικ που αντικατέστησε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, είπε: «Από τότε που έφτασε πριν από πέντε εβδομάδες, άλλαξε πολλά πράγματα, αλλά χρειάζεται χρόνο για να μεταδώσει τις ιδέες του. Πιστεύω ότι θα κάνει καλή δουλειά. Ξέρουμε ότι δεν παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε παιχνίδια μπροστά μας για να βελτιωθούμε.

Από τότε που ήρθε, πιστεύω ότι σε κάποια σημεία είμαστε καλύτεροι, αλλά θέλει χρόνο. Δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξεις τη νοοτροπία των παικτών και τον τρόπο παιχνιδιού τους, την κουλτούρα και το σύστημα».

Τέλος, για τον Σόλσκιερ είπε ότι απογοητεύτηκε που έπρεπε να φύγει, ότι όλοι ήταν λυπημένοι με την εξέλιξη, πως ήταν δύσκολο, αλλά η ζωή συνεχίζεται...