Κλοπ: «Ξέρω ότι ο Σαλάχ θέλει να μείνει»

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι πεπεισμένος ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα ανανεώσει με την Λίβερπουλ

Κλοπ: «Ξέρω ότι ο Σαλάχ θέλει να μείνει»

Ο Γιούργκεν Κλοπ απάντησε ξανά για την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Μοχάμεντ Σαλάχ στην συνέντευξη τύπου ενόψει του ημιτελικού με την Άρσεναλ για το EFL Cup (Πέμπτη 13/01, 21:45).

Ο Αιγύπτιος έχει ακόμη 18 μήνες στο συμβόλαιο του στο Άνφιλντ και όπως δήλωσε πρόσφατα σε Βρετανικό μέσο δεν ζητάει «τρελά πράγματα» για να ανανεώσει. Πάντως μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη με αποτέλεσμα ο Κλοπ να ερωτηθεί ξανά για την υπόθεση την Τετάρτη (12/01).

Ο Γερμανός τεχνικός εξέφρασε την βεβαιότητα του για την θετική έκβαση της διαπραγμάτευσης: «Ξέρω ότι ο Μο (σ.σ. ο Σαλάχ) θέλει να μείνει, όλοι θέλουμε να μείνει. Αλλά θέλει χρόνο. Θεωρώ ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό στάδιο. Είμαι πολύ θετικός».

Η συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του έχει φουντώσει μετά της δηλώσεις του Αιγύπτιου ότι θέλει να μείνει αλλά δεν είναι στο χέρι του αφού η διοίκηση γνωρίζει τις απαιτήσεις του.

Ο Σαλάχ έχει πετύχει 148 τέρματα σε 229 συμμετοχές με τους κόκκινους από το 2017 συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρώτου τους Champions League από το 2005 και το πρώτο τους πρωτάθλημα από το 1990.