Premier League: Boxing day με αναβολές!

Η 19η αγωνιστική της Premier League ή αλλιώς η παραοδοσιακή «boxing day» ανοίγει σήμερα (26/12) την αυλαία της, υπό τη σκιά του κορονοϊού

Premier League: Boxing day με αναβολές!

Η δράση στην Premier League δε σταματά ούτε τα Χριστούγεννα και όλα τα βλέμματα στρέφονται στην παραδοσιακή αγωνιστική, «boxing day». Ο κορονοϊός δεν αφήνει σε ησυχία τις ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος καθώς τρεις ακόμα αναμετρήσεις για την 19η αγωνιστική αναβλήθηκαν.

Συγκεκριμένα, τα Γουλβς - Γουότφορντ, Λίβερπουλ - Λιντς και Μπέρνλι - Έβερτον δε θα γίνει λόγω πολλών κρουσμάτων. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, τα «φώτα» θα πέσουν στο Μάντσεστερ, εκεί όπου η πρωτοπόρος Σίτι φιλοξενεί τη Λέστερ. Το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα ψάξει την 9η της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για ξεφύγει στο +6 από τη Λίβερπουλ.

Στο «Βίλα Παρκ» με την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ (δε θα είναι στον πάγκο χτυπημένος από τον ιό) η Τσέλσι. Στόχος των «μπλε» να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα για να μη χάσουν έδαφος στο κυνήγι του τίτλου.

Η «αυλαία» της 19ης ημέρας πέφτει τη Δευτέρα (27/12, 22:00) στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», όπου η Νιούκαστλ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΚΥΡΙΑΚΗ (26/12)

17.00: Γουέστ Χαμ - Σαουθάμπτον
17.00: Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ
17.00: Νόριτς - Λέστερ
17.00: Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας
19.30: Άστον Βίλα - Τσέλσι
22.00: Μπράιτον - Μπρέντφορντ

ΔΕΥΤΕΡΑ (27/12)

22.00: Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ