Νόριτς: Ο Ντιν Σμιθ παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε παίκτη που είχε 39 πυρετό!

Ο προπονητής της Νόριτς, Ντιν Σμιθ, παραδέχθηκε εμμέσως ότι χρησιμοποίησε τον Μπίλι Γκίλμουρ ενώ ο παίκτης είχε 39 πυρετό, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο 20χρονος μέσος!

Νόριτς: Ο Ντιν Σμιθ παραδέχθηκε ότι χρησιμοποίησε παίκτη που είχε 39 πυρετό!

Σε μια σκανδαλώδη παραδοχή, η οποία πάντως αποκαλύπτει σε όλο το φάσμα του το χάος που επικρατεί στην Premier League με τα κρούσματα κορονοϊού και την αντιμετώπισή τους από τη Λίγκα, προχώρησε ο προπονητής της Νόριτς.

Ο Ντιν Σμιθ, σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ομάδας, παραδέχθηκε έμμεσα ότι στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Νιουκάστλ χρησιμοποίησε τον Μπίλι Γκίλμουρ παρότι ο παίκτης είχε 39 πυρετό!

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο 20χρονος διεθνής Σκωτσέζος χαφ, ο οποίος μετά το παιχνίδι και όταν του ζητήθηκε αυτόγραφο από οπαδό, του αποκάλυψε πως ένιωθε πολύ άσχημα καθώς ήταν εμπύρετος.

Αναλυτικά η δήλωση του Ντιν Σμιθ στην επίσημη ιστοσελίδα των «καναρινιών»:

«Εδώ πρέπει να υπάρχει ένα ερώτημα σχετικά με την ακεραιότητα της Premier League όταν οι ομάδες παίζουν με αποδυναμωμένες ομάδες (σ. λόγω κορονοϊού) εναντίον άλλων ομάδων και αυτό επηρεάζει τις θέσεις του πρωταθλήματος.

Το είχαμε τις προάλλες κόντρα στην Άστον Βίλα και κατηγορώ τον εαυτό μου που δεν πιέσαμε για να αναβληθεί το παιχνίδι γιατί δεν έπρεπε να παίξουμε. Είχαν τεθεί εκτός τέσσερις παίκτες την ημέρα του αγώνα.

Είχα τρεις παίκτες στον πάγκο που δεν μπορούσα να βάλω και καταλήξαμε να φέρουμε έναν παίκτη που δεν είχε παίξει για 22 μήνες μετά από 43 λεπτά. Ευτυχώς, Ο Sam Byram πέρασε το παιχνίδι, αλλά βρισκόμαστε σε μια επικίνδυνη κατάσταση όπου διακινδυνεύουμε την υγεία και την ευημερία των παικτών».