Ιταλία: Αναβάλλονται δύο αγωνιστικές στη Serie B

Η ποδοσφαιρική αρχή της δεύτερης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος αποφάσισε να αναβάλει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές του χρόνου εξαιτίας της μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού στις ομάδες της.

Ιταλία: Αναβάλλονται δύο αγωνιστικές στη Serie B

Σε απόφαση αναβολής της αγωνιστικής δραστηριότητας οδηγήθηκε η Serie B λόγω της αυξητικής τάσης που παρατηρείται στα κρούσματα κορονοϊού στις ομάδες του πρωταθλήματος που διοργανώνει.

Πιο συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή της δεύτερης στην ιεραρχία κατηγορίας του ιταλικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου ανέβαλε τη διεξαγωγή των δύο επόμενων αγωνιστικών, με τις οποίες θα έκλεινε η δράση για το 2021.

Αιτία για τη λήψη αυτής της απόφασης είναι η αύξηση της εμφάνισης του κορονοϊού σε σημαντικό αριθμό ομάδων της Serie B.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, μετά από διάσκεψη με τους συλλόγους, δεν θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στις 26 και στις 29 Δεκεμβρίου.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει του... χρόνου και συγκεκριμένα στις 15 Ιανουαρίου, όπως άλλωστε ήταν ήδη προγραμματισμένο.

Δύο ημέρες νωρίτερα βεβαίως (13 Ιανουαρίου) θα γίνουν τα παιχνίδια Μπενεβέντο - Μόντσα και Λέτσε - Βιτσέντζα, τα οποία είχαν αναβληθεί την περασμένη εβδομάδα εξαιτίας του ιού της πανδημίας.