Γκουαρντιόλα για Φεράν Τόρες: «Αν δεν είσαι χαρούμενος, πρέπει να φύγεις»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Φεράν Τόρες, μετά τις πληροφορίες για συμφωνία των «πολιτών» με την Μπαρτσελόνα στο κόστος μεταγραφής του Ισπανού επιθετικού.

Γκουαρντιόλα για Φεράν Τόρες: «Αν δεν είσαι χαρούμενος, πρέπει να φύγεις»

Στο μέλλον του Φεράν Τόρες στη Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά και τις πληροφορίες που θέλουν τους «πολίτες» να έχουν αποδεχτεί την πρόταση της Μπαρτσελόνα για την παραχώρηση του Ισπανού επιθετικού έναντι 55 εκατομμυρίων ευρώ.

«Αν δεν είσαι χαρούμενος, πρέπει να φύγεις! Δεν είμαστε μια ομάδα όπως άλλες που όταν θέλεις να φύγεις, ο γενικός διευθυντής και ο πρόεδρος σου λένε όχι. Αν ο Φεράν θέλει να φύγει και να πάει στην Μπαρτσελόνα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, τότε θα είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Καταλανός.

Σημειώνεται ότι ο Φεράν Τόρες φέρεται να έχει και αυτός συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για συμβόλαιο συνεργασίας και πλέον απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Μία μεταγραφή που αναμένεται να είναι η πρώτη για τον σύλλογο της Βαρκελώνης από τη μέρα που ο Τσάβι ανάλαβε την τεχνική ηγεσία.