Παρί Σεν Ζερμέν: Δύο κρούσματα στους Παριζιάνους, κανονικά το ματς (22/12) με την Λοριάν

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε πως δύο ποδοσφαιριστές της βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ωστόσο θα διεξαχθεί κανονικά το σημερινό (22/12) παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Λοριάν.

Παρί Σεν Ζερμέν: Δύο κρούσματα στους Παριζιάνους, κανονικά το ματς (22/12) με την Λοριάν

Κανονικά θα διεξαχθεί το αποψινό (22/12, 22.00) παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με αντίπαλο την Λοριάν για την 19η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι στον τελευταίο έλεγχο που έγινε στους «πρωτευουσιάνους» ανιχνεύτηκαν δύο κρούσματα κορονοϊού.

Οι «πρωτευουσιάνοι» γνωστοποίησαν πως ο Γερμανός αμυντικός Τίλο Κέρερ όπως επίσης και ο Γάλος μέσος Ερίκ Τζούνιορ Ντινά-Εμπιμπέ βρέθηκαν θετικοί στην πανδημία, με αποτέλεσμα να μπουν άμεσα σε καραντίνα, σύμφωνα με τους κανονισμούς του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Στην αποστολή της Παρί για το σημερινό παιχνίδι συμπεριλήφθηκαν κανονικά 22 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων και ο Σέρχιο Ράμος που για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο υπολογίζεται από την ομάδα του σε δύο συνεχόμενους αγώνες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός στόπερ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών από το περασμένο καλοκαίρι που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο, με αποτέλεσμα να μείνει για αρκετούς μήνες μακριά από την αγωνιστική δράση.