Premier League: Έφτασαν τα 90 τα κρούσματα κορονοϊού στις ομάδες!

H Premier League με επίσημη ενημέρωσή της γνωστοποίησε ότι ανέρχονται σε 90 τα νέα κρούσματα κορονοϊού στις ομάδες της την τελευταία εβδομάδα. Ωστόσο η αγωνιστική κίνηση θα συνεχιστεί κανονικά μέσα στις γιορτές...

Premier League: Έφτασαν τα 90 τα κρούσματα κορονοϊού στις ομάδες!

Πλησιάζουν τα εκατό τα νέα κρούσματα κορονοϊού που βρέθηκαν συνολικά στις ομάδες της Premier League την προηγούμενη εβδομάδα!

Αυτό έκανε γνωστό απόψε (20/12) η διοργανώτρια αρχή της ανώτατης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, ανακοινώνοντας ότι έχουν ανιχνευτεί 90 κρούσματα που αφορούν ποδοσφαιριστές και μέλη του προσωπικού των συλλόγων κατά την περασμένη εβδομάδα. Για την ακρίβεια στα τεστ που διενεργήθηκαν μεταξύ 13 και 19 Δεκεμβρίου.

Η σχετική ενημερωτική ανακοίνωση της Premier League, η οποία παρ' όλα αυτά αποφάσισε να μη διακόψει το εορταστικό αγωνιστικό πρόγραμμά της, τονίζει τα παρακάτω:

«Το πρωτάθλημα μπορεί σήμερα να επιβεβαιώσει ότι μεταξύ της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου και της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν 12.345 τεστ Covid-19 σε ποδοσφαιριστές και προσωπικό των συλλόγων. Από αυτά, εντοπίστηκαν 90 νέα θετικά κρούσματα».