Συνεχίζεται η Premier League παρά τα αυξημένα κρούσματα

Η Premier League θα συνεχιστεί κανονικά παρά το γεγονός πως έχουν αυξηθεί τα κρούσματα κορονοϊού και αναβάλλονται αγώνες.

Συνεχίζεται η Premier League παρά τα αυξημένα κρούσματα

Χαμός από κρούσματα κορονοϊού και συγκεκριμένα της μετάλλαξης "Όμικρον" γίνεται στην Αγγλία. Από την όλη κατάσταση δεν έχει μείνει ανεπηρέαστη η Premier League και είναι χαρακτηριστικό ότι το σαββατοκύριακο έγιναν μόλις τέσσερα παιχνίδια.

Σήμερα (20/12) πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση των συλλόγων με τη διοργανώτρια αρχή και τέθηκε το θέμα διακοπής του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος του 2021. Στη συνάντηση με τη διοργανώτρια αρχή, όμως, οι περισσότεροι σύλλογοι ζήτησαν να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα παρά τις συνεχόμενες αναβολές αγώνων.

Ακόμη τέθηκε επί τάπητος και η αναβολή της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, αλλά και αυτό απορρίφθηκε. Η διοργανώτρια αρχή άκουσε τις ανησυχίες των κλαμπ και αποφάσισε να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα.

Ενδεχόμενη διακοπή της Premier League για είχε τεράστιο οικονομικό κόστος για τη Λίγκα και τις ομάδες, ενώ δεν ήταν εύκολο να βρεθούν ημερομηνίες για να διεξαχθούν τα ματς. Πάντως οι εμπλεκόμενες πλευρές άφησαν ανοιχτό ένα παράθυρο να αναβληθεί κάποια αγωνιστική τον Ιανουάριο σε περίπτωση που τα κρούσματα παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα.