Ρόμπερτσον: «Καλή η σχέση μας με τον Τσιμίκα, πολύ καλός ποδοσφαιριστής»

Ο Άντι Ρόμπερτσον ερωτηθείς, σε συνέντευξη του στη «Daily Mirror», για τον συναγωνισμό του με τον Κώστα Τσιμίκα είπε ότι είναι «πολύ καλός παίκτης» ενώ για τις διαπροσωπικές τους σχέσεις αποκάλυψε ότι «τα πάμε καλά μεταξύ μας»

Ρόμπερτσον: «Καλή η σχέση μας με τον Τσιμίκα, πολύ καλός ποδοσφαιριστής»

Για τον συναγωνισμό του με τον Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής της Λίβερπουλ μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Άντι Ρόμπερτσον, σε συνέντευξη του στην «Daily Mirror».

Ο 27χρονος Σκωτσέζος σημείωσε ότι η επιθυμία αμφοτέρων για να είναι βασικοί τους κάνει καλύτερους και ωφελεί την ομάδα.

Την ίδια στιγμή εκθείασε τον Έλληνα μπακ για την ποιότητά του, ενώ αποκάλυψε παράλληλα, πως στα αποδυτήρια έχει «ζωντάνια».

«Την περασμένη σεζόν είχε νοσήσει από κορονοϊό, που νομίζω ότι τον εξαφάνισε για μερικές εβδομάδες και μετά είχε έναν άσχημο τραυματισμό στο γόνατο. Άρα ήταν δύσκολο, αλλά δούλευε συνεχώς σκληρά.

Η θέση στην οποία βρισκόμασταν από την άποψη ότι δεν είχαμε πολλές επιλογές λόγω τραυματισμών την περασμένη σεζόν με βοήθησε στο να παίζω σε κάθε παιχνίδι, αλλά εκείνος δούλευε σκληρά. Ο Κώστας είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Τα πάμε καλά. Είναι καλός στα αποδυτήρια και μέσα στη ζωντάνια. Οι οπαδοί της Λίβερπουλ μπόρεσαν να τον δουν περισσότερο αυτή τη σεζόν, ξεκίνησε τη σεζόν και έχει παίξει μερικά παιχνίδια από τότε», υποστήριξε αρχικά ο Ρόμπερτσον και πρόσθεσε:

«Όταν είσαι σε έναν σύλλογο, όπως η Λίβερπουλ, περιμένεις να έχεις συναγωνισμό. Θα πιέσουμε ο ένας τον άλλον, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ο ένας τον άλλο καλύτερο και θα συναγωνιστούμε ο ένας τον άλλον, αλλά όταν ο άλλος παίζει, θέλουμε να τα πάει καλά.

Αν κάνει καλή εμφάνιση δεν με κάνει χειρότερο και αν εγώ έχω καλή απόδοση δεν κάνει εκείνον χειρότερο. Παραμένουμε ακόμα δύο καλοί παίκτες. Νομίζω ότι μερικοί άνθρωποι μπορούν να παγιδευτούν στον ανταγωνισμό ή να αρχίσουν να αντιπαθούν τον άλλον και είναι απλά τρελό. Και οι δύο θέλουμε να τα πηγαίνουμε καλά».

Ο Κώστας Τσιμίκας, σε σχέση με την περσινή σεζόν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός έχει καταγράψει φέτος 11 συμμετοχές εκ των οποίων τις εννέα έχει πάρει φανέλα βασικού.