Ατλέτικο Μαδρίτης: Χτύπησε ο Γκριεζμάν και χάνει το ματς με την Σεβίλλη

Ο Αντουάν Γκριεζμάν στην ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι της Ισπανικής πρωτεύουσας ένιωσε ενοχλήσεις και στις εξετάσεις που υποβλήθηκε προέκυψε μυικό πρόβλημα στο δεξί πόδι μ' αποτέλεσμα να χάσει το ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Σεβίλλη για την 18η αγωνιστική της La Liga.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Χτύπησε ο Γκριεζμάν και χάνει το ματς με την Σεβίλλη

«Ενός κακού (σ.σ. ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης) μύρια έπονται». Η γνωστή ρήση των «αρχαίων ημών προγόνων» ισχύει («γάντι», όμως...) στην περίπτωση της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Που σαν να μην έφτανε που έχασε το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής από τους «μπλάνκος» (στο «Μπερναμπέου» με 2-0) χάνει και τον Αντουάν Γκριεζμάν για το επόμενο ματς (18/12) στην Σεβίλλη, με την ομώνυμη ομάδα, για τη 18η αγωνιστική της La Liga.

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους «μερένγκες»και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που έδειξαν μυϊκό πρόβλημα στο δεξί πόδι.

Το διάστημα της απουσίας του θεωρείται βέβαιο, αλλά σίγουρα θα λείψει από το ματς με τους Ανδαλουσιάνους, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», ενώ μοιάζει δύσκολο να προλάβει και το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Γρανάδα (22/12), με το οποίο θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας του για το 2021.

Εκτός πλάνων του Σιμεόνε παραμένουν οι τραυματίες Χιμένες και Σάβιτς, όπως και ο Βρσάλικο, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης του κατάγματος στο ζυγωματικό, το οποίο υπέστη με την Πόρτο.

Παράλληλα, ο Γιαν Όμπλακ ανέβασε πυρετό και έμεινε σπίτι του, ενώ άρρωστος είναι και ο Κόκε με τους «κολτσονέρος» να θυμίζουν... νοσοκομείο!