Premier League: Προς αναβολή ο αγώνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ

Πολύ πιθανή είναι η αναβολή του προγραμματισμένου για αύριο Τρίτη (14/12) αγώνα της Premier League ανάμεσα στην Μπρέντφορντ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων».

Premier League: Προς αναβολή ο αγώνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ

Σημαντική είναι η πιθανότητα να μη διεξαχθεί ο προγραμματισμένος για την Τρίτη (14/12) στις 21.30 αγώνας ανάμεσα στην Μπρέντφορντ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 17ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο λόγος είναι τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στις τάξεις της ομάδας του Μάντσεστερ, με το κλαμπ να ματαιώνει τη σημερινή προπόνηση κλείνοντας και το προπονητικό του κέντρο, ενώ ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τη διοργανώτρια αρχή αναφορικά με την τύχη του αυριανού αγώνα.

Όπως αποκάλυψαν βρετανικά Μέσα, παίκτες και μέλη του σταφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, μετά τα υποχρεωτικά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι η δεύτερη αγγλική ομάδα την οποία «χτυπά» ο κορονοϊός μετά την Τότεναμ.

Μέχρι στιγμής η Γιουνάιτεντ δεν έχει αποκαλύψει τον αριθμό των κρουσμάτων στην ομάδα. Μένει να φανεί αν θα αναβληθεί οριστικά το ματς με την Μπρέντφορντ, κάτι που πιθανότατα θα γνωστοποιηθεί εντός της ημέρας.