Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά δεν δέχεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει ο Πολ Πογκμπά και όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αγγλικά Μέσα ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Μετά από πέντε χρόνια στο Μάντσεστερ κι έχοντας πανηγυρίσει ένα Europa League και δύο League Cup ο Πολ Πογκμπά είναι έτοιμος να αποχωρήσει και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Την ίδια ώρα στην Ιταλία αυξάνονται τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στη Γιουβέντους.

Κατά τα άλλα ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκικ δήλωσε για το θέμα: «Οι παίκτες πρέπει να θέλουν να παίξουν και να παραμείνουν σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν ένας παίκτης δεν θέλει να παίξει για μία ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ δεν νομίζω ότι έχει νόημα να τον πείσουμε να αλλάξει γνώμη».