Ξανά στο νοσοκομείο ο Πελέ!

Ο σπουδαίος Πελέ εισήχθη ξανά σε νοσοκομείο του Σάο Πάουλο στη Βραζιλία, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία για πρόβλημα υγείας που τον έχει ταλαιπωρήσει εδώ και αρκετούς μήνες.

Ξανά στο νοσοκομείο ο Πελέ!

Κάτι παραπάνω από δύο μήνες μετά την ανάρρωσή του από την επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το παχύ έντερο, ο Πελέ μπήκε ξανά στο νοσοκομείο για το ίδιο πρόβλημα, το οποίο έχει ταλαιπωρήσει εδώ και αρκετούς μήνες τον 81χρονο πλέον ποδοσφαιρικό θρύλο.

Ο σπουδαίος άσος του παρελθόντος που έγραψε ιστορία με τις φανέλες της Σάντος και της εθνικής Βραζιλίας, εισήχθη στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάουλο, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον όγκο στο έντερο, όπως ενημέρωσε σχετικά το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, όλα έχουν πάει βάσει σχεδίου για τον «βασιλιά» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, καθώς είναι σε σταθερή κατάσταση και αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός των επόμενων ημερών.

Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής με τα χρώματα της Βραζιλίας υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου τον Σεπτέμβριο και χρειάστηκε να παραμείνει κλινήρης στο νοσοκομείο για περίπου έναν μήνα, με τους γιατρούς τότε να λένε ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε μια σειρά από χημειοθεραπείες.

Σύμφωνα με το «Άλμπερτ Αϊνστάιν» ο Πελέ συνεχίζει τη θεραπεία του. Ο ποδοσφαιρικός θρύλος της «χώρας του καφέ» τον Νοέμβριο είχε γράψει στο Twitter σχετικά με την πορεία της υγείας του ότι είναι «μια χαρά» και πως ένιωθε όλο και καλύτερα «μέρα με τη μέρα».