Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Πελέ

Ο 80χρονος Πελέ πρόκειται να πάρει άμεσα εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπως ενημέρωσε η κόρη του Κέλι, προκειμένου μα συνεχίσει την ανάρρωσή του στο σπίτι του.

Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Πελέ

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον ποδοσφαιρικό θρύλο της Βραζιλίας, Πελέ, καθώς πρόκειται να βγει από το νοσοκομείο μετά την ανάρρωσή του από την επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το παχύ έντερο, όπως δήλωσε σήμερα Τετάρτη (29/9) η κόρη του Κέλι.

Η τελευταία δεν είπε πότε ακριβώς θα αποχωρήσει από το νοσοκομείο «Albert Einstein» στο Σάο Πάολο ο πατέρας της, ωστόσο η εφημερίδα «Estado de Sao Paulo» ανέφερε ότι ο Πελέ θα πάρει εξιτήριο την Πέμπτη.

«Τώρα που είναι πιο δυνατός και βγαίνει από το νοσοκομείο για να συνεχίσει να αναρρώνει και να νοσηλεύεται κατ' οίκον, επιστρέφω στο σπίτι», έγραψε η κόρη του Πελέ στο Instagram.

Η Κέλι χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημοσιεύσει δημοφιλείς ενημερώσεις για τον πατέρα της κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο, συμπεριλαμβανομένων και βίντεο από την ανάρρωσή του.

Ο 80χρονος πρώην παίκτης της Σάντος, της Εθνικής Βραζιλίας και της Κόσμος Νέας Υόρκης έκανε την επέμβαση στις 9 Σεπτεμβρίου, αφού ανακαλύφθηκαν ανωμαλίες κατά τη διάρκεια ιατρικής ρουτίνας.

Ο Πελέ, ο μόνος που κέρδισε τρία μετάλλια στο Παγκόσμιο Κύπελλο ως παίκτης και θα συμπληρώσει τα 81 έτη στις 23 Οκτωβρίου, έχει υποστεί μια σειρά από προβλήματα υγείας την τελευταία δεκαετία, ιδιαίτερα με το ισχίο του, και δεν μπορεί να περπατήσει χωρίς βοήθεια.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του είχαν ήδη περιοριστεί πριν από την πανδημία του κορονοϊού κι έκτοτε έχει κάνει λίγες εμφανίσεις έξω από το σπίτι του, κοντά στο Σάντος. Ο γιος του, Εντίνιο, είπε πέρυσι ο πατέρας του ήταν σε κατάθλιψη, κάτι που ο Πελέ αργότερα αρνήθηκε.