Νέα πρόταση της Μπολόνια για τον Πέλκα

Την πόρτα της Φενέρμπατχσε ετοιμάζεται να «χτυπήσει» για μια ακόμα φορά η Μπολόνια, καταθέτοντας πρόταση ύψους 3.5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα.

Νέα πρόταση της Μπολόνια για τον Πέλκα

Με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να είναι προ των πυλών, τα σενάρια συνεχίζονται με την τουρκική εφημερίδα «Fotomac» να αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως η Μπολόνια ετοιμάζει μια ακόμα κίνηση για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα.

Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι σημειώνουν ότι οι Ιταλοί θα καταθέσουν πρόταση ύψους 3.5 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον κάνουν δικό τους μετά την πρώτη αποτυχημένη απόπειρα

«Η Μπολόνια χτύπησε την πόρτα για τον Πέλκα το καλοκαίρι, αλλά η Φενέρμπαχτσε δεν ήθελε να τον παραχωρήσει. Αναφέρθηκε ότι η πρόταση εκείνη την εποχή ήταν 5.5 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα ετοιμάζει νέα πρόταση 3.5 εκατομμύριων ευρώ» αναφέρει η τουρκική εφημερίδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι «σειρήνες» ηχούν στα αυτιά του 28χρονου μεσοεπιθετικού, ωστόσο, αυτή τη φορά δεν αποκλείεται να βρουν πρόσφορο έδαφος λόγω της παρουσίας του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο της Φενέρ.