Κασάνο: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μου είπε να τον σέβομαι»

Ο Αντόνιο Κασάνο αποκάλυψε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο του έστειλε μήνυμα μέσα από το οποίο του ζήτησε να τον σέβεται. 

Κασάνο: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μου είπε να τον σέβομαι»

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Αντόνιο Κασάνο έχει ασκήσει σκληρή κριτική στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ιταλός επιθετικός με νέα του δήλωση αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος επικοινώνησε μαζί του μέσω μηνυμάτων και πως του ζήτησε μεταξύ άλλων να τον σέβεται.

Κασάνο για Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν είναι καν στην κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών!

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Ρονάλντο μου έγραψε ένα μήνυμα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μου έγραψε και μου είπε να τον σέβομαι περισσότερο για όσα κατέκτησε, όσα γκολ έβαλε. Εγώ δεν φοβάμαι να πω την αλήθεια για κανέναν. Τα βάζω με όλους αν χρειαστεί, από τον Πάπα ως τον τελευταίο άνθρωπο πάνω στη γη. Τηλεφώνησα στον Μπουφόν για να τον ρωτήσω πώς βρήκε τον αριθμό μου ο Ρονάλντο.

Μου είπε ότι αυτός το είχε αφήσει στο γραφείο Τύπου, από όπου το πήρε ο Κριστιάνο. Πήρε το τηλέφωνό μου και μου έγραψε μήνυμα για να μου πει ότι αυτός έβαλε 750 γκολ και εγώ μόνο 150. Εγώ λέω το εξής: Αγαπητέ Κριστιάνο, τα έχεις όλα, ζεις ήρεμος. Πάρε παράδειγμα από τον Μέσι που αδιαφορεί για όλους. Αυτό πρέπει να κάνεις αντί να στέλνεις μήνυμα σε μένα. Ο Τζίτζι και ο Κιελίνι ξέρουν πολύ καλά πόσο με εκνεύρισε ο Ρονάλντο. Μα πώς κατάντησες έτσι; Τι προβλήματα έχεις;»