Κασάνο για Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν είναι καν στην κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών!

Ο Αντόνιο Κασάνο σε τηλεοπτική του εμφάνιση (μαζί με τον Κριστιάν Βιέρι) αντέκρουσε τις δηλώσεις του ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, ότι ο πελάτης του αξίζει τη «Χρυσή Μπάλα» γιατί είναι ο καλύτερος όλων των εποχών λέγοντας ότι δεν είναι καν στην κορυφαία ποδοσφαιρική πεντάδα!

Κασάνο για Κριστιάνο Ρονάλντο: Δεν είναι καν στην κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών!

H δήλωση (μία ακόμη...) του, γνωστού Πορτογάλου ατζέντη, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος πρόσφατα είχε υποστηρίξει πως ο διασημότερος πελάτης του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όχι μόνο αξίζει τη φετινή «Χρυσή Μπάλα», αλλά είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στα χρονικά («Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα και δείχνουν πώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο καταρρίπτει τα ρεκόρ, γεγονός που τον ανεβάζει στην κατηγορία του καλύτερου παίκτη την ιστορία του ποδοσφαίρου και με μεγάλη διαφορά σε σχέση με το δεύτερο») προκάλεσαν την αντίδραση του Αντόνιο Κασάνο μέσω social media.

Ο παλαίμαχος Ιταλός άσος μιλώντας στο BoboTV (σ. του Κρίστιαν Βιέρι), που προβάλλεται στο Twitch, αντέκρουσε την άποψη του «σούπερ ατζέντη» λέγοντας ότι κατά τον ίδιο ο «CR7» δεν βρίσκεται καν στην κορυφαία πεντάδα ποδοσφαιριστών στην ιστορία του αθλήματος, όπου τοποθέτησε τους Μέσι, Πελέ, Μαραντόνα, Κρόιφ και Ρονάλντο (σ. «Φαινόμενο»).

«Αρκετά από τον Ζόρζε Μέντες. Δεν είναι (ο Ρονάλντο) καν ανάμεσα στην πρώτη πεντάδα: Μέσι, Πελέ, Μαραντόνα, Κρόιφ και Ρονάλντο Ναζάριο είναι σε άλλο επίπεδο».