La Liga: Νίκη (1-0) με Μπενζεμά και Κουρτουά η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπιλμπάο και +7!

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε (1-0) το εξ αναβολής ματς της με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στο «Μπερναμπέου» χάρη στο γκολ του Μπενζεμά και τις αποκρούσεις του Κουρτουά και αποσπάσθηκε επτά πόντους από τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Σοσιεδάδ, που συγκατοικούν στη 2η θέση.

La Liga: Νίκη (1-0) με Μπενζεμά και Κουρτουά η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπιλμπάο και +7!

Την πέμπτη της νίκη στα ισάριθμα τελευταία της ματς, στη La Liga, πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίζοντας με το μίνιμουμ σκορ στο «Μπερναμπέου» την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο εξ' αναβολής ματς της 9ης αγωνιστικής.

Το ματς για την ομάδα του Αντσελότι «καθάρισαν» ο Καρίμ Μπενζεμά που σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης (40') - και 12ο του στην σεζόν (πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος) - και ο Τιμπό Κουρτουά, που ανέλαβε τα υπόλοιπα, κατεβάζοντας... ρολά στις προσπάθειες του Ινιάκι Γουίλιαμς και των υπόλοιπων Βάσκων (που ήταν καλύτεροι), για ισοφάριση.

Μ' αποτέλεσμα να αναδειχθεί σε MVP της αναμέτρησης.

Χάρη στον Βέλγο και φυσικά το τέρμα του Γάλλου η διαφορά των «μερένγκες» από την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, που συγκατοικούν στη 2η θέση, αυξήθηκε στους 7 πόντους, παρότι η συμπολίτισσα της έχει ένα ματς λιγότερο πλέον.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ