«Χρυσή Μπάλα»: Για «σκάνδαλο» γράφει η Bild σχετικά με τη 2η θέση του Λεβαντόφσκι!

Η Γερμανική, λαϊκίστικη, εφημερίδα «Βild» έγραψε για «σκάνδαλο» μετά την απονομή της «Χρυσής Μπάλας» στον Λιονέλ Μέσι και την κατάληψη από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της 2ης θέσης στην σχετική ψηφοφορία.

«Χρυσή Μπάλα»: Για «σκάνδαλο» γράφει η Bild σχετικά με τη 2η θέση του Λεβαντόφσκι!

Όπως συμβαίνει κάθε χρονιά η ανακοίνωση του αποτελέσματος για τον νέο κάτοχο της «Χρυσής Μπάλας» προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Η Γερμανική εφημερίδα «Βild» δεν αποτέλεσε εξαίρεση κι ήταν λάβρος ο τρόπος που αντιμετώπισε την ανακοίνωση ότι το σπουδαίοτερο ποδοσφαιρικό βραβείο κατέληξε (για 7η φορά) στο προσωπικό παλμαρέ του Λιονέλ Μέσι και όχι σε εκείνο του (παίκτη της Μπάγερν Μονάχου) Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Παρότι, για τους περισσότερους, ο Αργεντινός, λόγω της κατάκτησης του Copa America, το περασμένο καλοκαίρι, με την Αργεντινή, ήταν το φαβορί στο λαϊκίστικο έντυπο μάλλον περίμεναν ότι θα δινόταν η «Χρυσή Μπάλα» στον Πολωνό των Βαυαρών με ένα χρόνο... καθυστέρηση (αφού πέρσι, που είχε οδηγήσει την Μπάγερν στην κατάκτηση έξι τίτλων στην σεζόν, δεν απονεμήθηκε το βραβείο, λόγω κορονοϊού).

Έτσι μιλά για «Σκάνδαλο».

(«Επιλογή-σκάνδαλο, δεύτερος ο Λεβαντόβσκι», αναφέρει χαρακτηριστικά στον τίτλο του πρώτου θέματός της.

Ούτε οι 33 πόντοι διαφοράς στην ψηφοφορία των δύο παικτών έκαναν το έντυπο ν' αλλάξει ρότα.

Πάντως ο «Λέβα» δεν έφυγε με άδεια τα χέρια από το Παρίσι, καθώς βραβεύτηκε με το καινούριο βραβείο του France Football ως ο καλύτερος επιθετικός του 2021.