Το πρώτο γκολ του Τσούμιτς στην Ελβετία (vid)

Ο Νίκολα Τσούμιτς άνοιξε λογαριασμό στην Ελβετία και πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με τη φανέλα της Λουκέρνης στο ματς με τη Βασιλεία.

Το πρώτο γκολ του Τσούμιτς στην Ελβετία (vid)

Ένας ακόμα δανεικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα το σαββατοκύριακο. Ο λόγος για τον έτερο Σέρβο εξτρέμ της ομάδας του Πειραιά, τον Νίκολα Τσούμιτς. Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς διαπρέπει στην Ισπανία με τη φανέλα της Λεγανές, ενώ σιγά-σιγά παίρνει μπρος και ο συμπατριώτης του στην Ελβετία.

Ο Τσούμιτς τη στιγμή που είχε αρχίσει να παίζει βασικός στη Λουκέρνη έμεινε εκτός για περίπου ένα μήνα λόγω τραυματισμού. Την περασμένη εβδομάδα έπαιξε για 26 λεπτά κόντρα στη Λουγκάνο και την Κυριακή αγωνίστηκε για 24 λεπτά στο παιχνίδι με τη Βασιλεία.

Η ομάδα του ηττήθηκε με 3-1 εντός έδρας από τη Βασιλεία και ο Νίκολα Τσούμιτς πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτό είναι το πρώτο γκολ που σημειώνει με τη φανέλα της Λουκέρνης, ενώ έχει και μία ασίστ στο εντός έδρας ματς με τη Λουγκάνο.

Μη ξεχνάμε πως η συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Λουκέρνη περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς την οποία αν θέλει ενεργοποιεί η ελβετική ομάδα.