Τσιμίκας: «Υγιής ο ανταγωνισμός με τον Ρόμπερτσον»

Ο Κώστας Τσιμίκας αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη συνύπαρξή του με τον Άντι Ρόμπερτσον στη Λίβερπουλ

Τσιμίκας: «Υγιής ο ανταγωνισμός με τον Ρόμπερτσον»

Ο Κώστας Τσιμίκας συνεχίζει να εντυπωσιάζει τους φίλους της Λίβερπουλ με τις εμφανίσεις του. Ο Έλληνας διεθνής με αφορμή τη συμμετοχή του στο ματς με την Πόρτο παραχώρησε δηλώσεις στον επίσημο ιστότοπο της αγγλικής ομάδας.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη συνύπαρξή του με τον Άντι Ρόμπερτσον. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι ένας υγιής ανταγωνισμός με τον Ρόμπερτσον. Δουλεύουμε πολύ με τον Άντι στις προπονήσεις. Δίνουμε τα πάντα για την ομάδα. Είναι πολύ υγιές αυτό που κάνουμε. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον και είμαστε πολύ κοντά. Αν κάποιος θέλει κάτι, ρωτάει τον άλλον. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε το καλύτερο για την ομάδα και δουλεύουμε με σκοπό το καλό της Λίβερπουλ. Είμαι χαρούμενος που έχω δίπλα μου αυτό τον ποδοσφαιριστή».

Όσο για το προσεχές παιχνίδι με την Σαουθάμπτον και τις δυσκολίες του, ο Έλληνας διεθνής σχολίασε: «Κάθε ματς στην Premier League είναι δύσκολο και τώρα έρχεται το παιχνίδι με την Σαουθάμπτον όπου όλοι τρέχουν σαν τρελοί και είναι τρομερή ομάδα σε φυσική κατάσταση. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας εμείς και να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας για να πάρουμε τη νίκη».