Σόλσκιερ: «Νιώθω ασφαλής, όλοι εργαζόμαστε για να βελτιωθούμε»

Σίγουρος ότι θα παραμείνει στο τιμόνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, δηλώνει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Σόλσκιερ: «Νιώθω ασφαλής, όλοι εργαζόμαστε για να βελτιωθούμε»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δήλωσε σίγουρος για την παραμονή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εν μέσω αυξανόμενων εικασιών για το μέλλον του στον σύλλογο, τονίζοντας ότι νιώθει ασφαλής στη θέση του παρά το γεγονός ότι η ομάδα του βρίσκεται εννέα βαθμούς από την κορυφή της Premier League.

Οι κακές εμφανίσεις, όπως η συντριβή με 5-0 από τη Λίβερπουλ και η ήττα στο ντέρμπι από τη Μάντσεστερ Σίτι με 0-2, πριν από τη διεθνή ανάπαυλα, ενίσχυσαν την πίεση στον Σόλσκιερ, με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αυτή την εβδομάδα να αναφέρουν ότι η Γιουνάιτεντ αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του.

Ερωτηθείς αν ένιωθε ασφαλής, ο Σόλσκιερ απάντησε: «Ναι, οι παίκτες, το προσωπικό, εγώ, ο σύλλογος, εργαζόμαστε για έναν στόχο για να βελτιωθούμε, να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Οι οπαδοί εξακολουθούν να υποστηρίζουν την ομάδα. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι είσαι πάντα απογοητευμένος και υπό πίεση, επικοινωνούμε ανοιχτά και ειλικρινά. Αυτή η εβδομάδα ήταν πολύ καλή για προπόνηση».