Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνάντηση κορυφής Σόλσκιερ με αντιπροσωπεία παικτών

Συνάντηση με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Χάρι Μαγκουάιρ, Μπρούνο Φερνάντες, Λουκ Σο, Βίκτορ Λίντελοφ και Νεμάνια Μάτιτς είχε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με θέμα την εύρεση αγωνιστικής διεξόδου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συνάντηση κορυφής Σόλσκιερ με αντιπροσωπεία παικτών

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ βρίσκεται στην «κόψη του ξυραφιού» και κάθε επόμενο αρνητικό αποτέλεσμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδέχεται να προκαλέσει την απόλυση του από την τεχνική ηγεσία, αφού ο ίδιος δεν θέλει να παραιτηθεί.

Μετά την ισοπαλία με την Αταλάντα για το Champions League και την εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Μάντσεστερ Σίτι στο τοπικό ντέρμπι για την Premier League, ο Νορβηγός προπονητής έχει βρεθεί «στο μάτι του κυκλώνα» και η κριτική που ασκείται στο πρόσωπο του γίνεται όλο και έντονη. Σε μία προσπάθεια να αλλάξει τα δεδομένα, το κλίμα και την κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας, ο Σόλσκιερ συγκάλεσε μία άτυπη σύσκεψη κορυφής.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Daily Mail", ο Νορβηγός προπονητής συναντήθηκε την Πέμπτη (18/11) το πρωί με τους ηγέτες της ομάδας και πιο συγκεκριμένα, με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Χάρι Μαγκουάιρ, Μπρούνο Φερνάντες, Λουκ Σο, Βίκτορ Λίντελοφ και Νεμάνια Μάτιτς!

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Carrington, το εκπαιδευτικό κέντρο του συλλόγου και το βασικό θέμα συζήτησης ήταν η εύρεση αγωνιστικής διεξόδου για τους «κόκκινους διαβόλους».