Διαψεύδουν στην Τότεναμ για Μπέιλ

Παρά τις φήμες περί επιστροφής του Γκάρεθ Μπέιλ στην Τότεναμ, στο Λονδίνο ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ουαλό άσο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαψεύδουν στην Τότεναμ για Μπέιλ

Κατηγορηματικά διαψεύδουν δημοσιεύματα από το Λονδίνο το ενδεχόμενο επιστροφής του Γκάρεθ Μπέιλ στην Τότεναμ, κόντρα στις φήμες που ήθελαν τον Ουαλό άσο να αφήνει την Ρεάλ Μαδρίτης για να φορέσει και πάλι την εμφάνιση των «σπιρουνιών».

Όπως σημειώνεται, στις τάξεις της αγγλικής ομάδας δεν υπάρχει καμία κινητικότητα για την υπόθεση του διεθνούς άσου και δεν πρόκειται να γίνει καμία πρόταση για τον παίκτη κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Όπως υπογραμμίζεται παράλληλα, ο νέος τεχνικός της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, δεν έχει ακόμα πλήρη εικόνα για το ρόστερ της ομάδας και δεν έχει εισηγηθεί καμία προσθήκη στη διοίκηση.

Ο Μπέιλ διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στην Ρεάλ Μαδρίτης και η τελευταία δεν φέρεται πρόθυμη να προτείνει στον 32χρονο επιθετικό την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας. Την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ουαλός έχει πάρει μέρος σε μόλις τρεις αναμετρήσεις των «μερένχες» σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό ένα γκολ.

Υπενθυμίζεται, επίσης, πως την περασμένη σεζόν ο διεθνής άσος είχε επιστρέψει στην Τότεναμ με την μορφή δανεισμού από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.