Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε: Οι οπαδοί έριξαν ξύλο στους παίκτες της ομάδας τους !

Έπειτα από την πέμπτη συνεχόμενη ήττα στο εντός έδρας ματς με την Κουρίκο Ουνίδο, οπαδοί της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε μπήκαν στο γήπεδο και προπηλάκισαν παίκτες της ομάδας τους

Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε: Οι οπαδοί έριξαν ξύλο στους παίκτες της ομάδας τους !

Χαμός έγινε στο Σαντιάγκο της Χιλής, έπειτα από την πέμπτη συνεχόμενη ήττα της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε από την Κουρίκο Ουνίδο (1-2). Εξαγριωμένοι οπαδοί της πάλαι ποτέ κραταιάς ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και προπηλάκισαν τους παίκτες της. Έπεσαν αρκετές «ψιλές» πριν προλάβουν οι αστυνομικές δυνάμεις να επέμβουν και να τους απομακρύνουν, ενώ προχώρησαν και σε συλλήψεις.

Η διοίκηση των «φοιτητών» καταδίκασε την επίθεση, ωστόσο προχώρησε στην απόλυση του προπονητή Εστεμπάν Βαλένσια, την θέση του οποίου ανέλαβε άμεσα ο υπεύθυνος των ακαδημιών, Κριστιάν Ρομέρο. Γίνεται προσπάθεια να κλείσει και έμπειρος κόουτς για τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της σεζόν που βρίσκει την Ουνιβερσιδάδ να δίνει πλέον μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Η Ουνιβερσιδάδ θα αγωνιστεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/11) στην έδρα της Νουμπλένσε, όπου οι παίκτες γνωρίζουν πως αν δεν κερδίσουν θα τους περιμένει ανάλογη «καυτή» υποδοχή στην πρωτεύουσα.