Σουάρες για Λίβερπουλ: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίξει εκεί, κάθε παιδί, κάθε έφηβος»

Ο Λουίς Σουάρες μίλησε για τα χρόνια που πέρασε στο Άνφιλντ φορώντας τα χρώματα της Λίβερπουλ

Σουάρες για Λίβερπουλ: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίξει εκεί, κάθε παιδί, κάθε έφηβος»

Παρότι η Λίβερπουλ τον… πλήγωσε πριν από δύο χρόνια καθώς διέλυσε 4-0 την Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League, ο Λουίς Σουάρες μίλησε – ξανά – με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του.

Ο Ουρουγουνός πέρασε 3,5 χρόνια στο «Άνφιλντ» και ενόψει της αναμέτρησης της Ατλέτικο με τους «ρεντς» για την 4η στροφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αναφέρθηκε σε εκείνη την εποχή:

«Όταν πήγα στην Λίβερπουλ, θυμάμαι πως ήταν η ομάδα που έπαιρνα για να παίξω στο PlayStation. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίξει εκεί, κάθε παιδί, κάθε έφηβος. Ήταν υπέροχο να δω την ατμόσφαιρα στο Άνφιλντ. Ήταν εκπληκτικό να βλέπω τα ματς της Premier League καθώς έκανα πραγματικότητα το όνειρό μου να βρεθώ εκεί και να νιώθω την αγάπη του κόσμου από το πρώτο λεπτό.

Παρά το γεγονός πως ο Φερνάντο Τόρες έφυγε όταν πήγα εγώ, και θα ήταν υπέροχο να συνεργαστούμε, το να μοιράζομαι τα ίδια αποδυτήρια με παίκτες όπως οι Τζέραρντ, Σκρτελ, Άγκερ, Ρέινα και Κάραγκερ, θρύλοι της ομάδας που είχαν κατακτήσει σπουδαία πράγματα, ήταν κάτι το απίστευτο για μένα», τόνισε ο φορ της Ατλέτικο στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA και συνέχισε:

«Μπορεί να κάνεις καλό ή κακό παιχνίδι. Μπορείς να παίξεις καλά ή να κάνεις το χειρότερο παιχνίδι σου, αλλά αν σε δει ο κόσμος να τα δίνεις όλα και να είσαι αφοσιωμένος, το εκτιμούν. Έβλεπαν την επιθυμία μου να συνεχίσει η Λίβερπουλ να βρίσκεται στην ποδοσφαιρική ελίτ.

Είναι αλήθεια πως είχαμε μερικά χρόνια που δεν ήμασταν στο σημείο που θέλαμε. Έβλεπαν όμως τη συμπεριφορά μου και για αυτό υπήρχε εκείνη η σχέση και η αγάπη μεταξύ μας. Ήταν κάτι το αμοιβαίο και μου έδινε έξτρα ώθηση όταν έπαιζα στο Άνφιλντ».