Premier League: Υπολογιστής προέβλεψε τη νέα πρωταθλήτρια Αγγλίας

Υπερ-υπολογιστής προέβλεψε το νικητή του φετινού «μαραθωνίου» στην Premier League και μάλιστα με ισοβαθμία στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δείτε τα αποτελέσματα...

Premier League: Υπολογιστής προέβλεψε τη νέα πρωταθλήτρια Αγγλίας

Τι κι αν μόλις μπήκαμε στον Νοέμβρη και στα μεγάλα «σαλόνια» της Premier League έχουν διεξαχθεί οι 10 από τις 38 συνολικά αγωνιστικές.

Ένας υπερ-υπολογιστής, χρησιμοποιώντας διάφορα δεδομένα, προέβλεψε ήδη τον μεγάλο νικητή του φετινού «μαραθωνίου» στην κατηγορία, που τον Μάη θα ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και θα φορέσει το «στέμμα» του πρωταθλητή Αγγλίας.

Το αποτέλεσμα λοιπόν της τεχνολογίας, έδειξε νικήτρια της «κούρσας» και φέτος την Μάντσεστερ Σίτι. Αυτή την φορά όμως σε ένα φινάλε θρίλερ, αφού υπολογίστηκε ότι οι «πολίτες» θα πάρουν τον τίτλο σε ισοβαθμία με την Λίβερπουλ στους 82 βαθμούς, έχοντας όμως καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Την τρίτη θέση εκτιμάται ότι θα πάρει η Τσέλσι με 81 βαθμούς και την τέταρτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 64, συμπληρώνοντας έτσι το «παζλ» των συλλόγων για την συμμετοχή στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ τερματίζει η Γουέστ Χαμ (61) και έκτη η Άρσεναλ (59).

Όσον αφορά δε τις ομάδες που θα υποβιβαστούν στο τέλος της σεζόν και θα συνεχίζουν του χρόνου την πορεία τους στην Championship;

Το αποτέλεσμα του υπολογιστή κατέληξε στις Γουότφορντ (35), Νιούκαστλ (31) αλλά και την Νόριτς (25) του Δημήτρη Γιαννούλη και του Χρήστου Τζόλη.

Μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα της τεχνολογίας στις 22 Μαΐου, όταν θα διεξαχθεί η 38η και τελευταία αγωνιστική.

Δείτε τον σχετικό πίνακα: