Sport: «Στις 6 Νοεμβρίου με Θέλτα το ντεμπούτο του Τσάβι με Μπαρτσελόνα»

Όπως αναφέρει η Sport, ο Τσάβι θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στις 6 Νοεμβρίου (6/11), στον αγώνα με τη Θέλτα.

Sport: «Στις 6 Νοεμβρίου με Θέλτα το ντεμπούτο του Τσάβι με Μπαρτσελόνα»

Ο Ρόναλντ Κούμαν αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ενώ θα τον διαδεχτεί προς ώρας ο Σέρχι Μπαρχουάν. Φυσικά, άπαντες γνωρίζουν ότι προ των πυλών βρίσκεται ο Τσάβι, ο οποίος θα επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα» ως προπονητής με στόχο να τους βγάλει από το αγωνιστικό αδιέξοδο που βρίσκονται.

Όπως αναφέρει η Sport, ο άλλοτε άσος των Καταλανών δεν θα καθίσει στον πάγκο στις 2 Νοεμβρίου, στον αγώνα της ομάδας με την Ντιναμό Κιέβου για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Αντ' αυτού, θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο στις 6 Νοεμβρίου κόντρα στην Θέλτα.

Ο Τσάβι βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες της Αλ Σαντ, ώστε να μπορέσει να αποδεσμευτεί μετά τις 3 Νοεμβρίου, καθώς εκείνη τη μέρα διεξάγεται το κρίσιμο ματς πρωταθλήματος του Κατάρ εναντίον της Αλ-Ντουχαΐλ. Αμέσως μετά λοιπόν θα αποδεσμευτεί και επίσημα, ώστε να ταξιδέψει στην Βαρκελώνη και να αναλάβει την Μπάρτσα.