Μπαρτσελόνα: Τέλος ο Κούμαν από τους «μπλαουγκράνα» - Φαβορί για τον πάγκο ο Τσάβι!

H ήττα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το... ποτήρι για τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, η οποία αργά το βράδυ της Τετάρτης (27/10) ανακοίνωσε την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν από τον πάγκο των «μπλαουγκράνα». Φαβορί για την τεχνική ηγεσία των Καταλανών ο Τσάβι Ερνάντεθ!

Μπαρτσελόνα: Τέλος ο Κούμαν από τους «μπλαουγκράνα» - Φαβορί για τον πάγκο ο Τσάβι!

Η επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τη λύση της συνεργασίας με τον Ρόναλντ Κούμαν αναφέρει:

«Η Μπαρτσελόνα απήλλαξε τον Ρόναλντ Κούμαν από τα καθήκοντά του ως πρώτου προπονητή. Ο πρόεδρος του κλαμπ, Ζοάν Λαπόρτα, τον ενημέρωσε για την απόφασή του μετά την ήττα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ο Ρόναλντ Κούμαν θα αποχαιρετήσει την ομάδα την Πέμπτη (28/10) στο «Ciutat Esportiva». Η Μπαρτσελόνα θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες του στο κλαμπ και να του ευχηθεί ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική του καριέρα».

Πρώτο φαβορί ο Τσάβι, υπηρεσιακός ο Σέρχι!

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, είναι το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της ομάδας της Βαρκελώνης.

Ο 41χρονος Καταλανός είναι επί του παρόντος κόουτς της Αλ Σαντ από το Κατάρ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα.

Προς το παρόν, χρέη υπηρεσιακού προπονητή στους «μπλαουγκράνα» θα εκτελέσει ένας άλλος πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας και νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα Β', ο 49χρονος Σέρχι Μπαρχουάν.