Νιουκάστλ: Πρόταση σε Όφερμαρς για τη θέση τεχνικού διευθυντή

Ο Μαρκ Όφερμαρς, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, είναι ο εκλεκτός της νέας διοίκησης της Νιούκαστλ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Νιουκάστλ: Πρόταση σε Όφερμαρς για τη θέση τεχνικού διευθυντή

Η νέα διοίκηση της Νιούκαστλ βρίσκεται σε διαδικασία ανοικοδόμησης της αγγλικής ομάδας και ένας από τους πρώτους στόχους, είναι η εύρεση νέου προπονητή. Μην έχοντας πλέον οικονομικό πρόβλημα, με την παρουσία των κεφαλαίων από τη Σαουδική Αραβία, οι «ανθρακωρύχοι» ψάχνουν τις καλύτερες λύσεις σε όλα τα πόστα.

Αυτές τις αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν σε συνεννόηση με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, ο οποίος αναμένεται να είναι ο Μαρκ Όφερμαρς, σύμφωνα με την εφημερίδα "Mirror". Ο Ολλανδός, με σπουδαία καριέρα στην Άρσεναλ ως παίκτης, είναι τεχνικός διευθυντής στον Άγιαξ και εξετάζει την πρόταση της αγγλικής ομάδας.

Ένας ακόμη υποψήφιος είναι ο Πορτογάλος Λουίς Κάμπος, με σπουδαία δουλειά στη Γαλλία. Την τελευταία δεκαετία οδήγησε πρώτα τη Μονακό και μετά τη Λιλ στην κατάκτηση του τίτλου, «σπάζοντας» την κυριαρχία της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις για την επιλογή του νέου τεχνικού, καθώς και την προσθήκη νέων παικτών. Βασικοί υποψήφιοι για αντικαταστάτες του Στιβ Μπρους, είναι οι Φονσέκα, Λάμπαρντ και Φαβρ.