Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Από το ξεκίνημα της σεζόν τα παράπονα των παικτών σε Σόλσκιερ

Πολλά παράπονα με τον προπονητή Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είχαν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το ξεκίνημα της σεζόν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Από το ξεκίνημα της σεζόν τα παράπονα των παικτών σε Σόλσκιερ

Βαρύ είναι το κλίμα στο «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την βαριά ήττα με 5-0 από την Λίβερπουλ στην Premier League. Μία ήττα που φέρνει ολοένα και πιο κοντά τον προπονητής της ομάδας, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, στην… πόρτα της εξόδου του «Ολντ Τράφορντ», την στιγμή μάλιστα που ήδη ακούγονται ονόματα τεχνικών για να καθίσουν στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, παρά τις σημαντικές μεταγραφές που έκανε ο σύλλογος κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, εν τούτοις η κατάσταση στα αποδυτήρια της αγγλικής ομάδας δεν ήταν η ιδανική από το ξεκίνημα κιόλας της σεζόν, αφού υπήρχαν πολλά παράπονα από ορισμένους παίκτες, όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας αλλά και τις επιλογές του τεχνικού τους στις αναμετρήσεις.

Ένα θέμα ήταν η επιλογή του Σόλσκιερ να χρησιμοποιήσει στις δύο από τις τρεις πρώτες αναμετρήσεις της Μάντσεστερ στο πρωτάθλημα τον Ντάνιελ Τζέιμς, ο οποίος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες στο διάστημα της καριέρας του στον σύλλογο και στο τέλος του Αυγούστου τελικά παραχωρήθηκε στην Λιντς, όπως επίσης και το γεγονός ότι παρά το εξαιρετικό ξεκίνημα του Τζέσε Λίνγκαρντ την τρέχουσα περίοδο ο τελευταίος συνεχίζει να μην έχει ξεκινήσει σε βασικό σχήμα της Μάντσεστερ.

Μεταξύ άλλων, ερωτήματα προκάλεσε και ο παραγκωνισμός του Ντόνι Φαν ντε Μπεκ, ο οποίος -σύμφωνα με δημοσιεύματα- εντυπωσίαζε τους συμπαίκτες του στις προπονήσεις, ωστόσο συνεχώς βρισκόταν στον πάγκο και δεν πήρε ευκαιρίες από τον Σόλσκιερ. Ο Ολλανδός μέσος δεν έχει ξεκινήσει σε ματς πρωταθλήματος από τον περασμένο Μάη, ενώ την τρέχουσα σεζόν έπαιξε μόνο μία φορά και αυτή ως αλλαγή.

Το κλίμα δυσπιστίας προς το πρόσωπο του Σόλσκιερ από τους παίκτες ολοένα και μεγάλωνε, ενώ τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας «βύθισαν» τους ποδοσφαιριστές ακόμα περισσότερο στην απογοήτευση.