Άνσου Φάτι: Ανανέωσε μέχρι το 2027 με ρήτρα 1 δισεκατομμυρίου ευρώ!

Ο Άνσου Φάτι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μέχρι και το 2027. Θα έχει ρήτρα 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, όπως ακριβώς και ο Πέδρι.

Άνσου Φάτι: Ανανέωσε μέχρι το 2027 με ρήτρα 1 δισεκατομμυρίου ευρώ!

Λίγη ώρα μετά τη νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου για το Champions League (1-0), ο Άνσου Φάτι πήγε στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε την επέκταση συμβολαίου του, μέχρι το 2027.

Ο νεαρός επιθετικός με ρίζες από τη Γουινέα Μπισάου, που κλείνει στις 30 Οκτωβρίου τα 19, θα έχει ρήτρα 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, όπως ακριβώς και ο Πέδρι ο οποίος προ ημερών υπέγραψε επίσης επέκταση με τους «μπλαουγκράνα».

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο παίκτης που πήρε τη φανέλα με το νούμερο «10» μετά την αποχώρηση του Μέσι, δείγμα της πίστης που υπάρχει στην ομάδα πως μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη της ομάδας τα επόμενα χρόνια.

Ο Φάτι έχει ήδη 47 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα αλλά και 15 γκολ, όπως και 13 ασίστ, ενώ πέρσι ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Ο διεθνής Ισπανός επιθετικός, Άνσου Φάτι, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μπέτις στις 7 Νοέμβρη της περασμένης χρονιάς, ήταν στην αποστολή για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο. Σχεδόν έναν χρόνο έξω!

Yπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος Ισπανός (με καταγωγή από την Γουινέα Μπισάου), διεθνής επιθετικός που ...κληρονόμησε τη φανέλα με το νούμερο 10 του Μέσι (η οποία έμεινε... ορφανή μετά το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών) υπέστη ρήξη μηνίσκου σε μια φάση που ανετράπη, από αντίπαλο, κερδίζοντας πέναλτι, στον αγώνα με τη Ρεάλ Μπέτις.

Ακολούθησαν... τέσσερα χειρουργεία αφού η αποθεραπεία του δεν πήγαινε όπως επιθυμούσε εκείνος κι οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα