Nτεπάι: Τι, να μετανιώσω που πήγα στην Μπαρτσελόνα; Δεν καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη ομάδα είναι!

Ο Μέμφις Ντεπάι ερωτηθείς για το ότι η άφιξη του στην Μπαρτσελόνα συνέπεσε με μια δύσκολη συγκυρία για τον σύλλογο, σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο, δήλωσε ότι δεν θα μετάνιωνε ποτέ για την επιλογή του, υπογραμμίζοντας τη βεβαιότητα του για βελτίωση της κατάστασης...

Nτεπάι: Τι, να μετανιώσω που πήγα στην Μπαρτσελόνα; Δεν καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη ομάδα είναι!

«Ανάποδες» ...πήρε ο Μέμφις Ντεπάι ερωτηθείς από δημοσιογράφο για το αν μετάνιωσε το περασμένο καλοκαίρι που, ως ελεύθερος από την Λιόν, αποφάσισε να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα.

Παρότι η έλευση του συνέπεσε με την πλέον δύσκολη περίοδο, της σύγχρονης ιστορίας του Καταλανικού συλλόγου (τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά) ο Ολλανδός διεθνής επιθετικός δήλωσε ότι, ούτε κατά διάνοια, δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή του, σημειώνοντας το μεγαλείο της νέας του ομάδας!

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου του ESPN o 27χρονος στράικερ των «μπλαουγκράνα», μάλιστα, δήλωσε όχι μόνο ότι δεν έχει δεύτερες σκέψεις, αλλά και βέβαιος ότι η κατάσταση στην Μπάρτσα (των δύο ηττών με 0-6 παθητικό στο Champions League και της 9ης θέσης με 12 πόντους σε 7 ματς, στη La Liga) θ' αλλάξει προς το καλύτερο:

«Πώς είναι δυνατόν να το ρωτάτε; Είναι η Μπαρτσελόνα. Δεν νομίζω ότι καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι αυτή η ομάδα και τι σημαίνει για έναν παίκτη να ενσωματωθεί σε μια ομάδα, όπως αυτή. Δεν θα το μετάνιωνα ποτέ".

Παρά τα αποτελέσματα, είμαι πραγματικά χαρούμενος στο κλαμπ. Ήταν μία δύσκολη περίοδος. Δεν θέλω να μιλήσω τόσο πολύ γι' αυτό, αλλά οι άνθρωποι συμπεριφέρονται σαν να έχει τελειώσει η σεζόν.

Υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια να παίξουμε ακόμα. Όλα είναι ανοιχτά.

Αλλά ως παίκτης νιώθεις υπεύθυνος και αναλαμβάνεις την ευθύνη. Σε νοιάζει. Κάθε παίκτης αναλαμβάνει την ευθύνη στην Μπαρτσελόνα. Αυτό είναι φυσιολογικό για έναν σύλλογο όπως αυτός.

Γνωρίζουμε ποια είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Παίζουμε με νέους παίκτες, πολλοί τραυματισμοί, αλλά νομίζω είναι θέμα χρόνου.

Όλοι πανικοβάλλονται και για μία ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα είναι μια νέα κατάσταση. Έχουν συνηθίσει να κερδίζουν τα πάντα με ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτή είναι μια νέα κατάσταση, αλλά δεν ανησυχώ. Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξουμε τα πράγματα».