Ο Γκουαρντιόλα τα…έβαλε με το Άνφιλντ και το Ολντ Τράφορντ!

Έξαλλοι ήταν στη Μάντσεστερ Σίτι γιατί στον αγώνα με τη Λίβερπουλ δεν αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τζέιμς Μίλνερ. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξήγησε γιατί ο έμπειρος άσος δεν είδε κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη).

Ο Γκουαρντιόλα τα…έβαλε με το Άνφιλντ και το Ολντ Τράφορντ!

Διαιτητικά παράπονα είχε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα καθώς δήλωσε πως θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Τζέιμς Μίλνερ στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

«Τι παιχνίδι, αυτός είναι ο λόγος που τα τελευταία χρόνια η Λίβερπουλ και η Σίτι ήταν εκεί. Περάσαμε μια απίστευτη εβδομάδα κόντρα σε κορυφαίες ομάδες, παίξαμε απίστευτα καλά και το Άνφιλντ είναι πάντα το Άνφιλντ. Αυτός είναι ο λόγος που η Premier League είναι η καλύτερη.

Ήταν κίτρινη κάρτα. Ήταν μια ξεκάθαρη κίτρινη κάρτα στον Μίλνερ. Αυτά όμως γίνονται στο Άνφιλντ και στο Ολντ Τράφορντ. Αν ήταν όμως παίκτης της Σίτι θα είχε σίγουρα αποβληθεί. Αυτό είναι τόσο ξεκάθαρο, ήταν μια δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Για μένα, η Λίβερπουλ είναι μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, έχει τον Μανέ, τον Σαλάχ και τον Ζότα, τον Φιρμίνιο που μπαίνει αλλαγή και τον φαν Ντάικ στην άμυνα.

Τις τελευταίες φορές που έχουμε έρθει εδώ, έχουμε παίξει σε καλό επίπεδο.

Όταν παίζεις όπως παίξαμε το πρώτο ημίχρονο, ειδικά μεταξύ του 15ου και του 45ου λεπτού, σε αυτό το γήπεδο είναι κάτι πολύ καλό, έτσι δημιουργήσαμε ευκαιρίες.

Δεν σκοράραμε γιατί δεν είμαστε καλοί στα τελειώματα. Δεν είχαμε χίλια εκατομμύρια ευκαιρίες αλλά είχαμε πολύ περισσότερες από εκείνους, όμως δεν τις εκμεταλλευτήκαμε.

Φαντάζομαι πως ο Κλοπ θα έβαλε την κατάλληλη ενέργεια στα λόγια του στο ημίχρονο, έπειτα το Άνφιλντ έκανε και το δικό του κομμάτι και το 1-0 συνέβη.

Στα επόμενα 10-15 λεπτά μετά το γκολ που δεχθήκαμε, το Άνφιλντ πίεσε πολύ. Μείναμε όμως στο παιχνίδι και επιστρέψαμε όχι μια, αλλά δύο φορές και αυτό με κάνει πολύ ευχαριστημένο. Η ισοπαλία έδειξε γιατί είμαστε μια καλή ομάδα».