Γκούτι: «Ποτέ στην Μπαρτσελόνα, ειδικά με το χάος που επικρατεί τώρα»

Ο άλλοτε άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Γκούτι, ξεκαθάρισε ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στην Μπαρτσελόνα, σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί με τον Ρόναλντ Κούμαν, ενώ μίλησε και για τη μετά-Μέσι εποχή των «μπλαουγκράνα».

Γκούτι: «Ποτέ στην Μπαρτσελόνα, ειδικά με το χάος που επικρατεί τώρα»

Έχοντας περάσει... μία ζωή στην Ρεάλ Μαδρίτης ως ποδοσφαιριστής από το 1986 μέχρι και το 2010, αλλά και πέντε χρόνια ως προπονητής των ακαδημιών της (2013-2018, ο Γκούτι ξεκαθάρισε ότι δεν αναλάμβανε ποτέ την Μπαρτσελόνα, ακόμα περισσότερο τώρα με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον καταλανικό σύλλογο:

«Προφανώς δεν θα πήγαινα. Ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα το έκανα ποτέ και πολύ περισσότερο τώρα με το χάος που έχουν δημιουργήσει. Είναι πολύ μεγάλη η ένταση μεταξύ διοίκησης και του προπονητή. Ο Κούμαν δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για την όλη κατάσταση, αλλά θα τύχει της μοίρας, που επιφυλάσσεται για όλους τους προπονητές. Θα φύγει αυτός και όχι ο καπετάνιος του σκάφους».

Ο Ισπανός παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής αναφέρθηκε και στην εποχή μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι: «Η ζωή εκεί (σ.σ. στην Μπαρτσελόνα) έχει γίνει πολύ δύσκολη. Όποιος και αν ήταν πρόεδρος θα δυσκολευόταν αφάνταστα. Η αποχώρηση του Μέσι ήταν ένα τεράστιο χτύπημα, έγινε ακόμα πιο σκληρό από τη στιγμή που δεν μπορούσαν να κάνουν κάποια σημαντική μεταγραφική κίνηση λόγω έλλειψης ρευστότητας. Η κατάσταση απαιτεί υπομονή, αλλά δεν ξέρω αν την έχουν».