Μπηχτές Κούμαν στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα: «Αν είχαμε χρήματα, θα είχα Μέσι και άλλους παίκτες»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν αναφέρθηκε στο μέλλον του, ενώ αναφέρθηκε και στην οικονομική πολιτική των «μπλαουγκράνα».

Μπηχτές Κούμαν στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα: «Αν είχαμε χρήματα, θα είχα Μέσι και άλλους παίκτες»

Στην Βαρκελώνη ήδη γίνεται μεγάλη συζήτηση για το ποιος θα διαδεχθεί τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος πάντως ακόμα παραμένει στο... πόστο του, στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο Ολλανδός τεχνικός με δηλώσεις του αναφέρθηκε ξανά στα όσα ακούγονται γύρω από το μέλλον του, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει και τις... μπηχτές του για την οικονομική πολιτική των «μπλαουγκράνα».

Συγκεκριμένα μίλησε:

Για το μέλλον του και αν μιλάει με τον πρόεδρο Λαπόρτα: «Κουράστηκα να υπερασπίζομαι συνέχεια τον εαυτό μου. Δεν υπάρχει νόημα. Μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο. Προχωρήσαμε σε πολλές αλλαγές. Οσον αφορά τη σχέση μου με τον Λαπόρτα δεν πρόκειται να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση».

Για το ρόστερ: «Θα είναι το ίδιο και σε τρεις μήνες από τώρα. Εχουμε μερικούς τραυματισμούς. Πάντα μιλάμε για το σύστημα που παίζουμε αλλά δεν είναι αυτό. Αν δεν έχουμε εξτρέμ, τότε αναγκαζόμαστε να παίζουμε με φουλ μπακ χαφ».

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση: «Αν είχα χρήματα, θα είχα τον Μέσι ακόμα μαζί μου. Οπως επίσης θα είχα κι άλλους παίκτες για να παίξω το σύστημα που θέλω. Οταν όμως δεν έχεις τους παίκτες, τότε πρέπει να προετοιμάζεις την ομάδα σου σε κάθε ματς με αυτούς που έχεις.

Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα μπορούσε άλλος προπονητής να τα πάει καλύτερα στην Μπαρτσελόνα. Ο Τύπος δεν βοηθάει με την κριτική του».

Για το ποια είναι η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή του στην Μπαρτσελόνα: «Με αυτή την ερώτηση με θεωρείται ήδη εκτός ομάδας. Να ξέρετε ότι δεν μου έχουν πει τίποτα, αλλά έχω μάτια κι αυτιά. Οπως και να ‘χει θα σας πω ότι η καλύτερη στιγμή μου ήταν όταν υπέγραψα στον σύλλογο και η χειρότερη μου είναι όταν έφυγε ο Μέσι».